kilon Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2008 Kil, yπάρχει δωρεάν έκδοση του kontakt ; sorry αλλα ποτέ δεν συμπάθησα το κοντακτ , το interface του μου φαινόταν πάντα ολίγον γελείο.Γενικώς δεν μου έκανε κλικ ως πρόγραμμα. Είχα δοκιμάσει τις πρώτες εκδόσεις του αλλά τοτε δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο , απλώς sampling και κάποιο pitch shifting και time stretching. Άρα πρέπει να είσαι πιο συγκεκριμένος τις δυνατότητες ζητάς απο το sampler σου , γιατί υπάρχουν απο δωρεάν απλοί samplers μέχρι δωρεάν γλώσσες προγραμματισμού δημιουργία ήχων ή και γραφικά περιβάλλοντα παρόμοια με το REAKTOR όπως πχ το MAX και το PD που κάνουν πράγματα στα samples που το Kontakt απλώς ονειρεύεται. Α ψάχνει για κάτι εύκολο αλλά φοβερά δυνατό με τα samples , που θα αντικαταστήσει και όλα τα σύνθ σου στο πολυ προσιτό ποσό των 100 ευρώ. Τότε προτείνω ανεπιφύλακτα το KARMA FX. http://karmafx.net/#b1 Μέχρι πρόσφατα ήταν freeware άρα αμά το ψάξεις θα βρέις σίγουρα μια απο τις freeware προηγούμενες εκδόσεις. Ισως εδώ ... Δεν μπορώ να το τσεκάρω γιατι τώρα είμαι σε μακ... http://www.hitsquad.com/smm/programs/KarmaFX/ www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
koxcygr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Πουθενα δεν το παω harilatron. Ντε και καλα καπου το παω;; Δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει σε μια σηζητηση να υπαρχει καπιο κρυφό μηνημα (και καλα). Μια απλη ερωτηση ειναι. Τα videakia του killon απαιχτα!!!!!! :)
boukas Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 απλά αυτό το thread που άρχισες είναι ο ορισμός αυτού που απαγορεύεται εδώ μέσα. Το μόνο που έλειπε θα ήταν να το έγραφες και σε greeklish ;D Χώρια που είναι και αφορμή για καβγάδες "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
koxcygr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 καλα αμα ειναι ετσι μην σηζητατε καθολου ρε παιδια..... :-X :)
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Μην απορείς koxcygr. :) Δεν υπέθεσα ότι θέλεις να περάσεις κάποιο κρυφό μήνυμα. :P (Αν και διάβασα το post σου ίσια, ανάποδα και σε καθρέφτη :D ). Απλά, η διαπίστωση που έκανες (εν ολίγοις ότι κυκλοφορεί πολύ "σπασμένο πράμα") είναι -ας το πούμε- κάπως τετριμμένη. ΄Οπως επίσης... το δικαίωμα του try-before-buy, τα (υποτιθέμενα) συμφέροντα των εταιρειών να προσελκύουν χρήστες μέσω των σπασμένων, η λογική του "δεν βγάζω λεφτά άρα γιατί να το πληρώσω" (και άλλα τέτοια) είναι θέματα τα οποία έχουν οδηγήσει σε ομηρικούς καυγάδες τους οποίους κανείς δεν θέλει να ξαναδεί εδώ. Η πραγματικότητα είναι απλή: Το λογισμικό είναι αποτέλεσμα πνευματκής εργασίας και σε πολλές περιπτώσεις κανονικό εμπορεύσιμο προϊόν. Δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε ελαφρυντικά. Σαφώς, ουδείς αναμάρτητος, αλλά πως θα σου φαινόταν ένα thread όπου ο καθένας θα έγραφε πόσο κατάφερε να φοροδιαφύγει φέτος?
koxcygr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω να εχω εγω λαθος γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σηζητησουν ηρεμα χωρις να τσακονονται!!!!!Να μαθουν να σηζητουν. Τι ποιο απλο. Φαντασου τωρα να αρχισω να διαφωνω μαζι σου και επιδη δεν μου αρεσει η αποψη σου να σου τα χωνω........αντιθετος γουσταρω να βρισκω αντιθετες αποψεις απο τις δικες μου. Απο την αλλη επειδη ειμαι καινουργιος το αφηνω στους ειδικους. 8) Υ.Γ Πολυ καλο site Χρονια το εψαχνα. keep on :)
kilon Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2008 Δεν νομιζω να εχω εγω λαθος γιατι οι αλλοι δεν μπορουν να σηζητησουν ηρεμα χωρις να τσακονονται!!!!!Να μαθουν να σηζητουν. Τι ποιο απλο. Φαντασου τωρα να αρχισω να διαφωνω μαζι σου και επιδη δεν μου αρεσει η αποψη σου να σου τα χωνω........αντιθετος γουσταρω να βρισκω αντιθετες αποψεις απο τις δικες μου. Απο την αλλη επειδη ειμαι καινουργιος το αφηνω στους ειδικους. 8) Υ.Γ Πολυ καλο site Χρονια το εψαχνα. keep on άμα δεν πέσει και κανένα μπινελικάκι δεν έχει πλάκα, ο τσακωμός είναι στο αίμα του έλληνα και σίγουρα καθαρτικός. Την επόμενη μέρα ξεχνά γιατί τσακώθηκε και όλα είναι μέλι γάλα. ΑΑΑΑ παραλίγο να το ξεχάσω , μόλις είδα στον Newstand Ελευθερουδάκη ότι το καινούργιο computer music έχει ένα καινούργιο δωρεάν samler και πολυ καλό μάλιστα , 16 multitimbral και όλα τα καλούδια. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση