ninja Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Το μεράκι που γίνεται αρρώστια ;) 8)
lambrosgg Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2008 Το μεράκι που γίνεται αρρώστια ;) 8) Αυτό ακριβώς! Μήπως και η αρρώστια που γίνεται μεράκι? ή όχι? ;D http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 οκ ολα αυτα αλλα εγω το βρισκω pure SICK!!! καταρχας παιζει αυτο το πραμμα σωστα??
ex-Q.O.T.S.A. Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Εγω εχω αλλη απορια! Αν καουν τα (ποζερικα) λαμπακια (κωλοφτιαγμενου αυτοκινητου) το ξηλωνει ολο και ξανα μανα να βαλει τα χριστουγεννιατικα για το Δεκεμβρη?
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 αν οντως γινεται αυτο που λεει η QOTSA γλιτωνει και το στολισμα δεντρου!!
kwstas79 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Μαίρη Κρίστμαςςς. LEGO people live in houses made of their own flesh.
acidfx Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Μαίρη οι τρεις μας!! Peace, Love, death metal
Bulbus156 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Αναμενόμενο Ελληνικό κραξιμο. Δεν πεθαίνει ποτε. Υπαρχει η σοφή παροιμία με την αλεπού.....
lambrosgg Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Αναμενόμενο Ελληνικό κραξιμο. Δεν πεθαίνει ποτε. Υπαρχει η σοφή παροιμία με την αλεπού..... Γουιλ γιου Μαιρη μι? http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192
Alchemist Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2008 Αναμενόμενο Ελληνικό κραξιμο. Δεν πεθαίνει ποτε. Υπαρχει η σοφή παροιμία με την αλεπού..... Sorry κιόλας φίλε μου αλλά τι θα πει αυτό; Εμένα δεν μου άρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που κατόρθωσε ο τύπος στο βίντεο. Τον παραδέχομαι για τη δουλειά που έριξε και για το σωστό (τεχνικά) αποτέλεσμα αλλά η ιδέα μου φαίνεται τραγικά κακόγουστη και μη-πρακτική. Θα πρέπει να το παίξω λοιπόν υπεράνω και να πω "μπράβο, μαμάτο" για να ξεφύγω από την κατηγορία του Νεοέλληνα που κρίνει αρνητικά τα πάντα; Οκ, το έχει αυτό το κουσούρι ο λαός μας αλλά τι σχέση έχει με την προκειμένη περίπτωση; Yes it is!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση