Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Hi Zappa!... ;)

Είχαμε δοκιμάσει παρέα κάποια πετάλια σου πριν 1-2 μήνες σε γνωστό κιθαρομάγαζο.....

Δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς ποιά ,αλλά νομίζω μεταξύ άλλων είχες και το cot ή το eternity...or both.

(καταραμένο αλτσχάιμερ!!)

Ό,τι είχα ακούσει και παίξει εκείνο το απόγευμα πάντως μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις... :) ;)

Βρε βρέ, είχαμε ακούσει μεταξύ άλλων eternity και cot 50 gold

www.facebook.com/pulsedot

Δημοσιευμένο

Απ' το search που εκανα σε σχετικα Sites βρηκα οτι ολοι λενε για το Eternity οτι ειναι modded Tubescreamer.

Το οτι δεν μοιαζουν ηχητικα ειναι προφανως ο λογος της επιτυχιας τους...

Αν το ανοιξεις μπορεις να δεις τι chip εχει? Καποιοι λενε οτι τα πουλουσαν με το κλασσικο 4558 και ενα 4559 για να αλλαζεις αμα θες.

Απο αλλου ειδα οτι εχει μεσα LF353 που ειναι jfet input opamp.

Σχεδιο βεβαια ακομα δεν βρηκα, αλλα ποτε δεν ξερεις... 

Δυσκολο ομως το κοβω προς το παρον. Αμα καλυπτει τα κυκλωματα για να μην φαινονται σιγα μην αφησει να κυκκλοφορησει και σχεδιο. Μονο αμα κανα τσακαλακι κανει reverse engineering το πεταλι.  :-\

wood matters

Δημοσιευμένο

Α, είμαι σίγουρος ότι έχει διαρρεύσει το σχέδιο... εδώ κοτζαμάν Klon ξετινάξανε και το ποστάρανε... (άσχετο: αν πραγματικά το ήθελα το Centaur, νομίζω ότι θα τα΄σκαγα γιατί ο τύπος που το φτιάχνει είναι ψυχούλα και βγάζει τα προς το ζειν από αυτό & μόνο, όπως και ο Paul των Timmys και ο Dave των DAM...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Α, είμαι σίγουρος ότι έχει διαρρεύσει το σχέδιο... εδώ κοτζαμάν Klon ξετινάξανε και το ποστάρανε... (άσχετο: αν πραγματικά το ήθελα το Centaur, νομίζω ότι θα τα΄σκαγα γιατί ο τύπος που το φτιάχνει είναι ψυχούλα και βγάζει τα προς το ζειν από αυτό & μόνο, όπως και ο Paul των Timmys και ο Dave των DAM...)

σωστα.

Αλλωστε κι αυτοι ως DIYers ξεκινανε συνηθως, βρισκουν μια "καλη working formula" και βγαινουν στην custom_ια.

Ειναι βεβαια και η περιπτωση του Fuller που εχει για καποιο λογο δημιουργησει μια ψιλοαρνητικη εικονα στους DIYers και τα πεταλια του ειναι η χαρα των reverse engineers...

Παντως αν βρεις το σχεδιο καλο θα ηταν να μου πεις, πιο πολυ για να δουμε αν οντως ειναι Modded T.S.

Θα κοιταξω κι εγω αν παιζει κατι (διαθεσιμου χρονου επιτρεποντος...)

τωρα ετοιμαζω ψιλο-κλωνο OCD/VoodooLab OD και δεν ειμαι και για αλλο. ελαχιστος διαθεσιμος χρονος... :(

wood matters

Δημοσιευμένο

Eternity->tube screamer style με άλλο τελεστικό χωρίς input/output buffers και διαφορετικά χαρακτηριστικά clipping (=διαφορετική διάταξη διόδων στο feedback loop).

COT-> Βασισμένο στο παλιό καλό electra distortion.Έχει αλλάξει τον τύπο των τρανζίστορ/διόδων.

Δημοσιευμένο

Eternity->tube screamer style με άλλο τελεστικό χωρίς input/output buffers και διαφορετικά χαρακτηριστικά clipping (=διαφορετική διάταξη διόδων στο feedback loop).

COT-> Βασισμένο στο παλιό καλό electra distortion.Έχει αλλάξει τον τύπο των τρανζίστορ/διόδων.

κλασσικη περιπτωση, λοιπον....

οπως σχεδον ολα εκει εξω...

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...