Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Ρε παιδιά το fatar vmk-188 plus δεν έχει pitch bend και modulation ή δεν βλέπω καλά?

Και βεβαια εχει.Ειναi το joystick στο πλαισιο αριστερα απο τα faders, απλα δεν φαινεται καλα στην φωτογραφια.Δεν εχουν βαλει wheels στην αριστερη πανω γωνια οπως συνηθιζουν, εβαλαν joystick στο κεντρο, περιεργο.

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

Δημοσιευμένο

αν και δεν εχω ιδεα πλεον απ τα μιντια μιας και εχω μεινει πισω και τα εγκατελειψα το φαταρ αυτο για τα λεφτα του εχει πολυ πραμα.Κ το μοχλουδακι αλλα korg ειναι ολα τα λεφτα αλλα σε λαθος μερος ρε σεις.Νομιζω δεν βολευει να παιζεις σολο και να εχεις κ αυτο το διαολο εκει πανω.Πρεπει να κανανε πατατια καλή.

Δημοσιευμένο

αΚ το μοχλουδακι αλλα korg ειναι ολα τα λεφτα αλλα σε λαθος μερος ρε σεις.Νομιζω δεν βολευει να παιζεις σολο και να εχεις κ αυτο το διαολο εκει πανω.Πρεπει να κανανε πατατια καλή.

Συμφωνω!

όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει

• 8 μήνες αργότερα...
Δημοσιευμένο

Εγώ το έχω το fatar κάποιους μήνες και (σε συνεργασία με το kurzweil PC2R) παίζω σε μαγαζί!!

Όντως είναι λίγο περίεργη η θέση του μοχλού, άλλα προσωπικά με βολεύει πολύ γιατί μπορώ έτσι να παίζω κάτι με το αριστερό και ταυτόχρονα να παίζω με τον μοχλό με το δεξί!!!  Και ναι! για τα 480€ που έδωσα εγώ όταν το αγόρασα (πριν μερικούς μήνες) αξίζουν για όσα σου προσφέρει το όργανο!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...