Warhead Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Τα σχόλιά σας για αυτό το κομμάτι, σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Warhead [Το συνημμένο αφαιρέθηκε μετά από παράκληση του warhead]
ignantios Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 δυναμη !!!αν και δεν ειμαι fan τοσο metal καταστασεων το κομματι εχει δυναμη τρελη και πολυ καλη δουλεια στην ηχογραφηση ωραιοι RUN FOREST....RUN!!!!
Zeppelin Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2008 Μελωδικότατο, συμπαγέστατο, με αέρα, μου άρεσε πολύ.
Warhead Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Σας ευχαριστώ παιδιά. Να σημειώσω ότι ουσιαστικά οι ηχογραφήσεις γίνονται από 2 κιθαρίστες από Δ.Προάστια και ψάχνουμε υπόλοιπα μέλη για δημιουργία μπάντας. Το αποτέλεσμα βγαίνει από Fender USA strat->Boss GT6->Kάρτα ήχου->Sonar (+drumkit from hell plug-in του EZDrummer), οπότε χαίρομαι που αρέσει γενικά ο ήχος, δεδομένου του εξοπλισμού..! Μάλιστα το συγκεκριμένο τα έγραψα/ηχογράφησα εγώ σε ένα μεσημέρι..! Αλήθεια, παρατήρησε κανείς πως το κομμάτι δεν έχει μπάσο...; :P Αν κάποιος ντραμερομπασιστοτραγουδιστής ενδιαφέρεται να μπεί στο σχήμα η ξέρει κάποιον που να μπορεί να ενδιαφέρεται, pm me ;) Άλλα σχόλια ευπρόσδεκτα!
starscream Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Αλήθεια, παρατήρησε κανείς πως το κομμάτι δεν έχει μπάσο...; :P δε χρειάζεται παρατηρητικότητα :P του λείπει το μπάσο, θα ήταν πιο συμπαγές. κατά τα άλλα καλή προσπάθεια, ωραίες ιδέες και ωραία ανάπτυξη. keep rockin' btw μήπως εννοείς terra infernal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση