Floyd Maniac Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Σημερα αλλαξα χορδες την strat και παιζοντας για λιγη ωριτσα παρατηρησα οτι οι ακρες των δαχτυλων μου ηταν λιγο μαυρες ::) ??? τι παιχτικε?Δε μου εχει ξανατυχει :oΟι χορδες φταινε?Ειναι οι fender super bullets.Ααααααααακαι κατι αλλο , ΠΟΙΟΣ ειναι ο ΣΩΣΤΟΣ τροπος για να βαζουμε χωρδες σωστα στα VINTAGE κλειδια?(αυτα με την τρυπα απο πανω)οι γνωστες ας δωσουν τα φωτα τους :P
exarhos Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?page=8 ;) Οσο για το αλλο μηπως τα χερια σου ιδρωνουν αρκετα? www.myspace.com/costaexarhos
konu57 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Θα φανει αστειο αλλα αν την εχεις χυμα χωρις θηκη για μερες και με ανοιχτα παραθυρα, ειναι η μποχα της Αθηνας (ή οποιας αλλης πολης) που εχει κατσει στην ταστιερα σου! Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
elavd Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Αν η κιθάρα ειναι του κουτιού (που μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο) υπάρχει και η πιθανότητα να έχει υποστεί ebonizing και να ξεβάφει: http://www.noiz.gr/index.php?topic=3211.0 Μάλλον όμως είναι μπίχλα...;D Λόγω καλοκαιριού τα χέρια μας ιδρώνουν παραπάνω. ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Floyd Maniac Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Τα χερια μου δεν ιδρωνουν ΚΑΘΟΛΟΥ και την ταστιερα την καθαριζω συχνα.Μηπως ισχυει αυτο που λεει ο konu57???Η μηπως ειναι οι χορδες???
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 παρε λιγο zippo_καυσιμο (ναφθα) και βαλε σ'ενα βαμβακι και περνα τις χορδες μια μια να καθαρισουν. Μη φοβασαι για βερνικια κλπ, η ναφθα καθαριζει χωρις να κανει ζημια. Τωρα αν το σωμα ειναι βαμμενο με ...μαρκαδορο, θα εχεις προβλημα... ;D Αλλα πιθανοτατα η "χημεια" των δακτυλων σου δεν "εκατσε" με το κραμα των χορδων σου. ...συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες... ;) wood matters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση