alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 επισης θελω ενα τζακι ρε σ κ χιονι για να το ακουσω ευχαριστα! :P οντως.... δροσισε! Merry Christmas Everyone!... ;D wood matters
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μια χαρα ειναι η τζαζ το καλακαιρι παρέα με τα τζιτζικια κ τα τζατζικια.Τι το θελετε κ σε ρέγγα διασκευή?
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Πολύ ωραίο trigga, μπράβο! Όσο μ'αρέσει η τζαζ, άλλο τόσο δεν νιώθω από jazz στην κιθάρα... :'(
alderbody Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μια χαρα ειναι η τζαζ το καλακαιρι παρέα με τα τζιτζικια κ τα τζατζικια. ναι αλλα το δικο σου βγαζει μια ατμοσφαιρα χειμωνιατικη. κλεινω τα ματια και βρισκομαι σε κυριλε cafe' κι εξω χιονιζει και ολοι ειναι με τα χριστουγεννιατικα ψωνια στα χερια... ;D wood matters
pascal Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Εξαιρετικό. Ταξιδιάρικο, ευάκουστο, ευήλιο, ευάερο. Για ποιο βιβλίο μιλάς; Δώσε τα φώτα σου να ξεστραβωνόμαστε οι επίδοξοι τζίτζικες.
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 αμα βάλω απο πίσω λίγο κύμα να σκάει λές να βελτιώσω τπτ σε ατμόσφαιρα?Κριμα να πάω με λάθος εποχές ρε γμτ
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 jody fisher και τα 4 beginners,intermadiate,mastering impro,mastering chord/melody. Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να το λέω στο φόρουμ αυτο το βιβλίο.Πάντως έχω δεί πολλά βιβλία για τζάζ κ εδώ σε συνδιασμό με τον 1 χρονο ωδείο είμαι σπέσιαλ.Καταλαβαίνω οτι λεεί να μαθαίνω κ νεα πράματα.Με ενα τέτοιο κ ακομα ενα για να μάθεις παρτιτουρα είσαι κομπλές
exarhos Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 πολυ ωαραιο σου βγαζω εισιτηριο κατευθειαν για Μανχαταν :D www.myspace.com/costaexarhos
trigga Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 μονο αν ρθεις κ εσυ μαζί κ φέρεις κ κιθαρόνι καυτό απο παπού
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2008 Ωραιος και καθαρός παιχτικα και πλεον jazz!!! Θα συμφωνισω οτι ο ηχος σου εφτιαξε...,μερα με την νυχτα με προηγουμενα clip. Αντε θα πιασω και εγω τα 4 books μα σε σκισω... ;D ;D ;D και ας εχω χάσει και το focus... ;D ;D ;D Ωραιος παντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση