Giwrgos Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Καλησπερα συφορουμιτες.Προσφατα πηγα στον τζιμη(χαριλαου τρικουπη) την RG370.Την εχω ΜΟΝΟ 8 μηνες και μου ειπε οτι εχει κανει μεγαλεσ λακουβες στα ταστα.Μου ανεφερε οτι για να γινει τετοια "ζημια" πρεπει να παιζω 10-12 ωρες ??? (κατι που δεν ιφιστατε) ??? .Απο τι μπορει να προκλιθει αυτο??? Μηπος φταιει το παιξιμο μου??? Η μηπως ειναι σουφρας??? Υ.Γ. παρακκαλο ασ διωρθοση κανοις τα Ωρθογραφυικα λαθει :-X ευχαριστω προκαταβολικα
playloud Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Μηπως ο τροπος που βαζεις την κιθαρα στη θηκη με καποιο τροπο την "κοπαναει" απο πανω? δηλ στα ταστα? Μηπως την μεταφερεις με μαλακη θηκη με μηχανακι? Make me fries...
blue Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Υ.Γ. παρακκαλο ασ διωρθοση κανοις τα Ωρθογραφυικα λαθει θα τα διορθωνα εγω αλλα μολις ξεκινησα να σου μαγειρευω. στο θεμα μας:ειναι πιθανο αν εισαι αρχαριος να χτυπας με δυναμη τα δαχτυλα σου στην ταστιερα κ να στραβωνεις τα ταστα περισσοτερο απο τη νορμαλ χρηση.Τι χορδες εχεις πανω?ποια ταστα εχουν λακουβες? https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Earendil Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Τί σημαίνει "σουφράς"; τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
IraklisZS Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 ίσως αν κάνεις bend και vibrato (δεν είμαι σίγουρος οτι το βιμπράτο είναι το όνομα αυτού που θέλω να περιγράψω ;D :-[ ) με πάρα πολλή δύναμη.. a classic player now...
blue Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Τί σημαίνει "σουφράς"; αυτος που σουφρώνει. (σούφρας) ειναι σαν αυτον που κανει μόντες κ κέντες αλλα αντι για αυτα,σουφρωνει. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
ex-geomor Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εφοσον δεν επηρεαζει το playability μη σκας.λακουβιτσες στα ταστα εχω σε ολες μου τις κιθαρες και γνωστος τεχνικος μου λεει οτι εχουν πολλη ζωη ακομη. Παντως δεν αποκλειεται να οφειλεται και στο παιξιμο. με το που πηρα δευτερη ηλεκτρικη εμφανισε λακουβιτσες στα ιδια σημεια με την πρωτη! ενας φιλος που ειχε την cort x1 (που πιθανον να κατακευαζεται στο ιδιο εργοστασιο με τη δικια σου στην korea) επαιζε οχι 12 ωρες αλλα συνεχεια στη μι κλιμακα στο 12ο ταστο. Ε, λιγο τα καφροδαχτυλα του λιγο η επαναληψη τη γ@###σε σε αυτο το σημειο:ηταν σαν τα εκοψες με μαχαιρι! τοσο φθαρμενα! Πιθανον μαλακο κραμα η μεταλλο η οτι βαζουν τελος παντων. στην τελικη αν τα δεις χαλια ελα απο θεσσαλονικη υπαρχει τεχνιτης με καμια 85-90 ευρω στην κανει καινουρια με οτι ταστα θελεις
playloud Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Μηπως λες η "σουφρα σ'" (η σουφρα σου δηλαδη?) ;D Οντως παιζει και το γεγονος να "χτυπας" πολυ (απο το αριστερο) οταν παιζεις Make me fries...
evris Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Μηπως η κιθαρα που αγορασες, η "καινουρια" ηταν κρεμασμενη στο μαγαζι, διαθεσιμη στον καθενα να την δοκιμαζει για πολυ καιρο πριν την παρεις εσυ? ... My love for you is ticking clock, Berserker
nexis72 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2008 Και η επισκευη που εγινε ηταν τριψιμο στα ταστα? Η κατι αλλο? Και μια ερωτηση δικη μου.. Καθε ποτε ειναι φυσιολογικο να γινει τριψιμο στα ταστα? Φυσικα θα πει κανεις εξαρταται απο το ποσο και πως παιζει κανεις... Εγω λοιπον επαιζα μεχρι πριν λογο καιρο καμια δεκαρια ωρες την βδομαδα(τωρα πλεον καμια 20αρια), δεν εχω δαχτυλα ταναλιες αλλα κανω bends k vibrato πολυ συχνα και χρειαστηκαν τριψιμο τα ταστα 2 φορες απο το 2002 που αγορασα την κιθαρα.. Ειναι φυσιολογικο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση