kultura Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Σας αρέσουν οι who; 8) http://www.youtube.com/watch?v=i0XknwXqLDo
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δε ξερω για σας, αλλα εγω πιστευω οτι τα σπασανε...... ;D ;D ;D What frequency are YOU getting?
trolley Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Αυτός με το μπάσο, ο lambrosgg είναι; Mea Culpa
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2008 Δε ξερω για σας, αλλα εγω πιστευω οτι τα σπασανε...... ;D ;D ;D για τα όργανα λες; ναι όντως τα σπάσανε. Βass is a state of mind...
evris Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Επειδη δεν ειμαστε ολοι ηλικιακα στην ιδια κλαση (μαλιστα οι περισσοτεροι απο μας ειμαστε ΚΑΠΗ), μια εκτελεση για την γε-γε-γε-νια μου ... http://www.youtube.com/watch?v=zqfFrCUrEbY My love for you is ticking clock, Berserker
zappa Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Απλά η πιο δυνατή, ενεργιτική αγγλική μπάντα ever. Respect www.facebook.com/pulsedot
trolley Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Απλά η πιο δυνατή, ενεργιτική αγγλική μπάντα ever. Respect Συμφωνώ και εγώ. Αλλά για τους Who ποια είναι η γνώμη σου; :) Mea Culpa
Earendil Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 EVRIS= +++KARMA FOR THE VIDEO. ;D τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
pastelius Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2008 EVRIS= +++KARMA FOR THE VIDEO. ;D +1.000!! :D ότι πρέπει για να ξεκινήσει όμορφα η μέρα! :D Η τρίτη ηλικία ΤΑ ΣΠΑΕΙ 8) Όσο για τους The Who τι να πεί κανείς.Απογειωμένη μπάντα!respect! -Γιάννη,ανέβασε το take μας στο κομμάτι να γελάσουμε με τα χάλια μου :P :P :P :P :P ;D ;D ;D ;D ;D ;D feel da FUNK blast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση