ffmakis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Μπορει καποιος να με βοηθησει με την κιθαρα αυτη ειναι να την αγορασω ??? Δεν εχω ξαναδει Jackson με P-90s,και δεν ξερω ποσα χρηματα αξιζει. Ευχαριστω πολυ. Σώμα : Honduras mahogany Λαιμός : ώς άνω Ταστιερα : εβενος Χρυσά όργανα Το καπάκι ειναι περίπου 20 χιλιοστά παχύ quilt maple arched όχι φλατ σας τις Jackson που ξέρεις ενθέσεις φιλντισένια δόντια αλλά πολύ μικρότερα από αυτά που βάζει η Jackson 2 Χ P90 Seymour Duncan μαγνητες To ωραίο μου ειπε, που ειναι και πολυ σπανιο, είναι οτι ο λαιμος δεν ειναι βερνικωμενος αλλα κερωμενος σαν τις MusicMan. Με λιγα λογια ειναι vintage και οχι μοντερνα... σε tobacco burst.
Silot Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Μπορει καποιος να με βοηθησει με την κιθαρα αυτη ειναι να την αγορασω ??? Να μην την αγορασεις. Αυτοι οι p-90's εκει πάνω, την κάνουν τόσο ποθητή και όμορφη όσο και κάτι "Telecasters" που έφτιαχνε παλιά η Fender με set neck, Floyd Rose και maple tops :P :P......God forbid !! Leo got it right the first time
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Χωρις πλακα...ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ??? :D :D Η ασχημοτερη κιθαρα που εχω δει ποτε μου και αυτο το HEADSTOCK βγαζει ματι (στην κυριολεξια...) You can do better Makis.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
ToneMeister Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 μου αρέσει πολύ το neck και η ταστιέρα. πέτα 2 bare knuckles να γουστάρει η μάπα μας! Ε = mc^2 = Fb
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Go for it ffmakis! 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
zappa Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Αρε silot τι ήταν το θρίλερ που μας μας θύμησες; φαντάσου blues-o-rockies με την jackson ;D πρέπει να βρούμε ενα wink να κάνει εμετό www.facebook.com/pulsedot
Jasemeister Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 πρέπει να βρούμε ενα wink να κάνει εμετό Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
ffmakis Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Και .............ειναι καινουρια απαιχτη. μοντελο 2001 πριν την παρει η fender και σκατωσει.
Silot Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Ιάσωνα με τσάκισες ;D ;D Leo got it right the first time
hamerouxlas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2008 τι διαφορα εχει το Honduras mahogany απο το mahogany στον ηχο? http://www.myspace.com/sectorillusion
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση