newmind Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Τι λεει αυτος ρε παιδια. http://images4.thomann.de/pics/prod/107477.jpg Οσον αφορα το κιθαρικο κατεληξα στη squier tele standart, αλλα για ενισχ. , εφοσον θελω οπωσδηποτε εξοδο για ακουστικα, ζηταω τη γνωμη σας. ΥΓ.Ο Θωμας εχει τοσες επιστροφες απο ΗΒ λαμπατους που τους βγαζει στο σφυρι;
Zeppelin Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Τον έχω εδώ κ 6 μήνες, το μεγάλο πρόβλημα του είναι το μανίσιο ηχείο κ η έλλειψη εξόδου για καμπίνα. Κατά τα άλλα, τα καθαρά του είναι το καλύτερο σημείο του, κ προσωπικά τον χρησιμοποιώ πάντα με το gain στο 4, τόσο ώστε να μην αρπάζει. Μεγάλο πλεονέκτημα ότι με το volume τέρμα δεν ακούω παράπονα από γείτονες, κ παίρνω το maximum της απόδοσης (έχει κ low input που κόβει κάποια db). Από την άλλη, υπάρχει η έξοδος κ για τα ακουστικά, καμμία σχέση με το real thing όμως. Πολύ φηφιακούρα, αλλά το feature είναι συν όπως κ να χει για τις δύσκολες νυχτερινές ώρες! Σε κάθε περίπτωση, είναι ιδανικό value for money για practise κ indoor use.
newmind Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Φιλε Zeppelin μου ειπες, περιπου, αυτα που ηθελα να ακουσω. Απλα τα ακουστικα μου ειναι απαραιτητα, λογω ωραριου. Σ' ευχαριστω.
theopas Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2008 μιας και που τον έχω κ εγώ 1 χρόνο θα σου πω απλά ότι ειναι value for money και αρκετά-καλός practice amp(αν και τον έχω χρησιμοποιήσει και σε live)...Θα συμφωνήσω με τον ζεπελιν στο θέμα του ηχείου και της μη υπαρξης εξόδου για άλλη καμπίνα...ειναι αρκετά μείον αυτό το θέμα...θα διαφωνήσω όμως στο θέμα έντασης!!Αγαπητέ κύριε ζεπελιν με το volume τέρμα το δωμάτιο κοντεύει να γκρεμιστεί(2 κάδρα έπεσαν και το σπίτι ειναι ολοκαίνουριο να φανταστείς...δεν είναι ετοιμόρροπο)... Φέντερ σε Λέο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση