skiaxtro Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΤΥΛ SOUNDMAKER.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ RECORDING ΚΛΠ?
ikon Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Eμένα προσωπικά μου αρέσει το Sound On Sound SOS
Aztec Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 απο ξενα, κατα κατα τη γνωμη μου ειναι το sound on sound και το eq. Κατι futuremusic και computermusic μου θυμιζουν φυλλαδιο εταιρειας για προπαγανδα + οτι εχουν απειρα λαθος tip/info μεσα. Απο ελληνικα ριχε μια ματια και στο virtual studio που τινει να γινει ωραιο περιοδικο(εχει και το απιστευτο design/graphics).
skiaxtro Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο ελληνικα περιοδικα
whiteNoise Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 τι να τα κανεις τα περιοδικα οταν υπαρχει το internet??αμεση και δωρεαν πληροφοριση χωρις καν να βγεις απτο σπιτι σου... προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
iliasbass Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Τσεκαρε στον Παπασωτηριου το computer music κεραυνοπουλο εν δραση!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση