NicolasAth72 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 παιδια συγγνωμη βαρεθηκα να διαβασω ολο το θρεντ, αλλα φανταζομαι εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο βιντεο ειναι σε fast forward , ετσι??? γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιοι το περασαν οτι ειναι σε κανονικο χρονο :o :o :o :o το ιδα και εμινα στον τοπο https://www.facebook.com/automaton.athens
orbital Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 dejavu το θεμα ολιγον... τελικα εγω μπορω να κρινω το XBOX μου κατασκευαστικα που χτυπησε hardware failure χωρις λογο κ αφορμη ή πρεπει να.. μπορω να το κατασκευασω κιολας; :P μπορω να κρινω τον εθνικοσοσιαλισμο ή πρεπει να εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες; μπορω να κρινω καποιον διαιτητη χωρις να ειμαι διαιτητης; μπορω να κρινω το ξενοδοχειο που πηγα για διακοπες χωρις να εχω ο ιδιος ξενοδοχειο; :P
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 τελικα εγω μπορω να κρινω το XBOX μου κατασκευαστικα που χτυπησε hardware failure χωρις λογο κ αφορμη ή πρεπει να.. μπορω να το κατασκευασω κιολας; :P Δε ξερω αν μπορεις να το κρινεις, αλλα λογικα μπορω να το φτιαξω ;D :P What frequency are YOU getting?
bluesbreaker Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Μια εικόνα χίλιες λέξεις :D http://www.myspace.com/aristidisk
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Άλλο η γνώμη και το γούστο και άλλο η κριτική και ο σχολιασμός νομίζω... (όχι οτι με πείραξε τίποτα εδω μέσα (σε αυτό το thread) και να πω και την αλήθεια ο κιθαρίστας δε μου είπε τίποτα μουσικά... Σκάλες ανεβοκατέβαζε... Ετσι μου φάνηκε τέλος πάντων) Home - Editions Musica Ferrum
exarhos Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 http://gpapalexandrou.blogspot.com/2007/10/7-absolute-80s-stars.html Hλια παρε και το Τοp Seven:) www.myspace.com/costaexarhos
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής... www.facebook.com/YourPaintedSmile
exarhos Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής... ανοιξε τωρα θεμα βαλε και ακαταλληλο επανω :) :) www.myspace.com/costaexarhos
Earendil Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής... Να σου πω κάτι άλλο τώρα...Άτομα βρήκες; Ψάχνεις μόνο μουσικούς ή γενικά "άτομα"; Το λέω γιατί θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με ενσαρκώσει ως χαρακτήρα ο Κώστας Μακέδος ή ο Μάρκος Λεζές, αν σκέφτεσαι κάποιο videotape δρώμενο. Παράλληλα έχε το νου σου και για τη δική μου αναζήτηση, επείγομαι. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση