Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

παιδια συγγνωμη βαρεθηκα να διαβασω ολο το θρεντ, αλλα φανταζομαι εχει αναφερθει οτι το συγκεκριμενο βιντεο ειναι σε fast forward , ετσι???

γιατι εχω την εντυπωση οτι καποιοι το περασαν οτι ειναι σε κανονικο χρονο

:o :o :o :o το ιδα και εμινα στον τοπο

• Απαντήσεις 116
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

dejavu το θεμα ολιγον...

τελικα εγω μπορω να κρινω το XBOX μου κατασκευαστικα που χτυπησε hardware failure χωρις λογο κ αφορμη ή πρεπει να.. μπορω να το κατασκευασω κιολας;  :P

μπορω να κρινω τον εθνικοσοσιαλισμο ή πρεπει να εχω σπουδασει πολιτικες επιστημες;

μπορω να κρινω καποιον διαιτητη χωρις να ειμαι διαιτητης; μπορω να κρινω το ξενοδοχειο που πηγα για διακοπες χωρις να εχω ο ιδιος ξενοδοχειο;  :P

Δημοσιευμένο

τελικα εγω μπορω να κρινω το XBOX μου κατασκευαστικα που χτυπησε hardware failure χωρις λογο κ αφορμη ή πρεπει να.. μπορω να το κατασκευασω κιολας;  :P

Δε ξερω αν μπορεις να το κρινεις, αλλα λογικα μπορω να το φτιαξω ;D :P

What frequency are YOU getting?

• Guru
Δημοσιευμένο

Άλλο η γνώμη και το γούστο και άλλο η κριτική και ο σχολιασμός νομίζω... (όχι οτι με πείραξε τίποτα εδω μέσα (σε αυτό το thread) και να πω και την αλήθεια ο κιθαρίστας δε μου είπε τίποτα μουσικά... Σκάλες ανεβοκατέβαζε... Ετσι μου φάνηκε τέλος πάντων)

Δημοσιευμένο

Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής...

linda_giga_3.jpg

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Αφού δεν αναφέρει τη μέγιστη Λίντα Γίγα, η βιβλιογραφία του κρίνεται επιεικώς ανεπαρκής...

linda_giga_3.jpg

ανοιξε τωρα θεμα βαλε και ακαταλληλο επανω :) :)

www.myspace.com/costaexarhos

Δημοσιευμένο

linda_giga_3.jpg

Να σου πω κάτι άλλο τώρα...Άτομα βρήκες; Ψάχνεις μόνο μουσικούς ή γενικά "άτομα";

Το λέω γιατί θα ήταν μεγάλη μου τιμή να με ενσαρκώσει ως χαρακτήρα ο Κώστας Μακέδος ή ο Μάρκος Λεζές, αν σκέφτεσαι κάποιο videotape δρώμενο.

Παράλληλα έχε το νου σου και για τη δική μου αναζήτηση, επείγομαι.

τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...