Alchemist Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 H Quasimidi δεν υφίσταται πλέον. Ε ρε poostie μου... πότε πρόλαβε και βάρεσε κανόνι κι αυτή; >:( Με το Sirius είχα τόσο μεγάλο έρωτα που οι πωλητές στο Νάκα (ακόμα στη Ναυαρίνου τότε) με είχαν στο πρόγραμμα κάθε 3 μέρες! Μικρούλης τότε, πού φράγκα για Sirius... :( Yes it is!!!
kilon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Για να σκεφτώ , VL1, CS80, MOTIF, DX7 .... Yamaha Δαγκωτό? Θά έλεγα όχι σε ένα MOOG, καί πότε ένα τυφλό ναί σε οποιαδήποτε εταιρεία. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
korg_nikos Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Κι έλεγα πόσο θα αντέξει ο kilon να απεχει...? Καλώς ήρθες πίσω :) :)
kilon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Κι έλεγα πόσο θα αντέξει ο kilon να απεχει...? Καλώς ήρθες πίσω :) :) εεε γύρισε η μεγάλη μου αγάπη , δεν μπορούσα να μην γυρίσω και εγώ. Πλήν ότι δεν μου πήγαινε καρδιά να σας αφήσω στο 666ο Post μου ;) www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
trolley Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 εεε γύρισε η μεγάλη μου αγάπη , δεν μπορούσα να μην γυρίσω και εγώ. Πλήν ότι δεν μου πήγαινε καρδιά να σας αφήσω στο 666ο Post μου ;) Ρε άστα αυτά και φέρε τον Μακ (αυτόν που έλεγες ότι θα πετάξεις άμα βρεθεί ιός για τα μηλαράκια) :) :) :) :) :) :) :) :) Καλώς ήρθες πάντως... Mea Culpa
kilon Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Eye χωρίς κανένα ύφος υποκρισίας , πραγματικά χαίρομαι που γύρισες πίσω. Το νόιζ δεν ήταν ίδιο χωρίς εσένα. Τον μακ τον πέταξα αλλα δεν σου λέω σε ποιόν κάδο γιατι φοβάμαι οτι θα μου τον βουτήξεις. ;D www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
BrokenLeto Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Αν κερδισω στειλτε κανα καινουργιο ρυθμικο να παω στη δουλεια WTB μηχανή για euro +4 PM ME
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση