KTStillDrunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2008 Εγώ θα είμαι Θεσ/νικη 6/7 άμα είναι και για τις 7 κάθομαι αλλά έχω ένα σοβαρό ελάττωμα...Είμαι γαύρος...Πειράζει πολύ; I Am The Lizard King...I Can Do Anything
odis13 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 burp ??? ??? ??? ??? ??? Πως είναι το bump στις αγγελίες...απλά μιας και λέμε για μπύρες BURP
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Μπυροποσία " ... του Φραπέ?" Τι είναι ρε αυτοί οι βόρειοι..... Δε μου λέτε.... Μπουγάτσα με μπύρα σερβίρει το μαγαζί ? :) (7-0)
fleamail Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2008 Μπυροποσία " ... του Φραπέ?" Τι είναι ρε αυτοί οι βόρειοι..... Δε μου λέτε.... Μπουγάτσα με μπύρα σερβίρει το μαγαζί ? :) (7-0) Σερβίρει αλλά θα πρέπει να την φας με καλαμάκι ;) http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2008 i am back! μολις γυρισα απο διακοπες! (διαολε 33 Mail) πειτε μερα κ ωρα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
neeq Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2008 Εγω δε λεω πολλά λόγια. Αν κάτσει σε μερα που δε θα με απορρίπτει γνωστη σερβιτόρα σε γνωστό μπιτς μπαρ γνωστου παραθαλασσιου μερους (γι αυτο είναι και μπιτς το μπαρ, γιατι αν ήταν πχ στο βουνο πιθανον να μην υπηρχε η δυνατοτητα μιας τετοιας επιχείρησης, λόγω της ελλειψης παραλίας που προσδίδει τον χαρακτηρισμό μπιτς), θα ερθω. Δεν υποσχομαι τίποτα, αλλα πειτε μερα και ελπίζετε να μην έρθω. Αυτα που λες. Φωτόνιος το συνθημα "γεια σας γεια σας κτλ το ξερεις? :p
alderbody Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Μεσα κι εγω αμα ειναι για Ιουλιο. εχω πληροφορια οτι ο elavd θα ειναι στην Πολη μας κατα τις 20+ Τωρα που εγινα Noizholic μπορω να γινω και alcoholic... ΠΑΟΚ ολε ΠΑΟΚ ολε ΠΑΟΚ ολε ολε ολε... ;D ;D ;D wood matters
vs Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2008 Σερβίρει αλλά θα πρέπει να την φας με καλαμάκι ;) - πως πινουν οι αθηναιοι το φραπε? - με το σουβλακι! (7-1, αυτογκολ) www.LowerCut.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση