boody Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Παιδες εχω παρατηρησει συχνα πυκνα πολλες αναφορες για βολο απο πολλα μελη . Ποσοι ειμαστε ? Εγω μενω βολο 15 χρονια . ειμαι απο αλεξανδρουπολη. Παντως λιγο ακυρη η εποχη για απογραφη γιατι ολος ο βολος ειναι στις παραλιες και στα... πηλια και στα χωρια τους , στα εξοχικα τους , στα τσιπουραδικα τους , και μαλλον δε πολυμπαινουν στο ιντερνετ. http://the-boody.blogspot.com/
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Να βάλω οβολό απο Λάρσα μιας που είμαστε δίπλα κ μπορούμε να γίνουμε κολλητές
GiorgosVolos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 κ εγω απο βολο ειμαι κ σπουδαζω βολο ;D Νομιζω ειναι πολυ συμφορουμιτες απο Βολο!
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Η κοπέλα μου είναι από Βόλο. Πιάνομαι κι εγώ; ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Η κοπέλα μου είναι από Βόλο. Πιάνομαι κι εγώ; ;D οχι εκτος αν επισκεπτεσαι το Βόλο
frail Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Ξενιτεμενος στην Αθηνα για σπουδες! Το καλοκαιρι και τις γιορτες παντα στο Βολο! ;D 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 οχι εκτος αν επισκεπτεσαι το Βόλο ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D www.facebook.com/YourPaintedSmile
frail Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 ΠΟΛΥ συχνά... Σώγαμπρος έχω γίνει...;D ειναι βαρια η ευθυνη ... αλλα ΙΣΩΣ μπορεις να παρεις το χρησμα! :o :o 東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!
trigga Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 σωγαμπρος κ προικοθήρας? :P Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων
elavd Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Αφου ρε μαύροι πάτε βόλο γιατι δεν κανονίζουμε ενα καλοκαιρινο ουζοκατάνυγμα?Φρεσκοθαλασσιές-χταποδέτο κ συζητησάρες περι ανέμων Εγώ θα είμαι μάλλον εκεί τις πρώτες 7-10 μέρες του Αυγούστου. Αν θέλετε κανονίζουμε συνάντηση. ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση