trigga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 θα τον αρπαξω εγω απο το μπλε στρουμφοτζαζε αυτι θα του φορτωσω και στην πλατη το κρατε και θα στο στον φερω! :D τριγγα μεγεια. εξυπνη λυση! Ψησου για καλοκαιρινο βολτιδι εγώ είμαι μέσα. Υ.Γ.για σουπερμάρκετ μου κάτι το ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ(τώρα είδα, φασίστα χουντικέ παπουφάνκ,ούστ)
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 @trigga του u87 δεν μπισταει κλα στην κιθαρ'κατσ νι δω μπως εχ καν' 421 ευκιρο.... :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
exarhos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 κινημα εχει κανει ο ατιμος! ;D ;D www.myspace.com/costaexarhos
trigga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 εε παιδιά μου χαλάτε το θέμα ναούμ.....Γιαααααα μαζευτείτε λίγο.(τα μηχανήματα αφήστε δίπλα στο παγκάρι με τα κεράκια, θα πάω αργότερα να διαλέξω το καλύτερο)
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 καλοριζικος και απο μενα. καλοπαιχτος man! οντως η καμπινα ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλη. αξιοζηλευτη. τωρα σορρυ για τα λεγομενα μου περι "powerblock".παντως επειδη προβληματιστηκα θα τον ξανακουσω στην αθηνα ,οταν παω παλι. σημασια εχει οτι σου αρεσε και εκανες αυτο ακριβως. πες εντυπωσεις απο την καμπινα οταν σου ερθει. :P :P ;) Mesa/Boogie & Strato
alderbody Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 (σ)Τριγγακο με 'γεια κι απο μενα! :) αντε και στα δικα μας με κανα πρινστονακι... wood matters
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 αντε και στα δικα μας με κανα πρινστονακι... Ωραια θα τη βγάλω τελικά !!! ;D Eric Johnson από τον SF, Twin reverb από τον alder...ΠΑΣΑΣ στα Γιάννενα θα είμαι!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile
alderbody Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 ΠΑΣΑΣ στα Γιάννενα θα είμαι!!! ΠΑΣ(ΑΣ)-ΓΙΑΝΝΕΝΑ? ;D wood matters
trigga Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 spimav_z ευχαριστώ elavd ξεπεσες πάλι στο μικρόβιο του camping gas?Βρες δάσκαλο ρε κι άσε τα twin reverb για τον montgomery ναουμ.Δε θα ρθεις βολο θα σε στρώσω
elavd Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2008 elavd ξεπεσες πάλι στο μικρόβιο του camping gas?Βρες δάσκαλο ρε κι άσε τα twin reverb για τον montgomery ναουμ.Δε θα ρθεις βολο θα σε στρώσω Πάτερ το ομολογώ, ότι στιγμιαία μου πέρασαν από το μυαλό κακές gas-ιάρικες σκέψεις... Ξαναμέτρησα τα φραγκοδίφραγκα της τσέπης μου όμως, και επανήλθα στα ίσια μου... :-\ www.facebook.com/YourPaintedSmile
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση