Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Απάντηση ειδικά για το συγκεκριμένο προϊόν δεν μπορώ να σου δώσω, γενικά όμως φαίνεται να αρχίζουν να βάζουν  μυαλό και οι έλληνες έμποροι. Προσωπικά έχω ψωνίσει διάφορα στο ελλαντάν σε καλύτερες τιμές απ'ότι στον thomann. Αυτή είναι η υγιής έννοια του καπιταλισμού, να πας να ψωνίσεις όπου σε συμφέρει καλύτερα..

Δημοσιευμένο

Πήπως γιατί στον καγμάκη λέει με πιστωτική κάρτα σε 6 δόσεις?

Γι αυτό ακριβώς:

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και αφορούν αγορά με πιστωτική κάρτα σε πρόγραμμα 6 δόσεων. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο stock.

Αλλα τα μάτια του λαγού...  ;D

Δημοσιευμένο

Πήπως γιατί στον καγμάκη λέει με πιστωτική κάρτα σε 6 δόσεις?

Γι αυτό ακριβώς:

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19% και αφορούν αγορά με πιστωτική κάρτα σε πρόγραμμα 6 δόσεων. Μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση και ισχύουν όσο υπάρχει διαθέσιμο stock.

Αλλα τα μάτια του λαγού...  ;D

Δηλαδη εσεις λετε οτι ειναι ποιο φθηνα γιατι πληρωνεις 6 δοσεις?

Και αν ηταν μετρητοις ??? θα ηταν πιο ακριβα?

Μονο εξηγηση δε μου κανει αυτο με τις δοσεις... ισα ισα θα περιμενα να ειναι πιο ακριβως ο Καγμακης αφου σε διευκολυνει.

東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!

Δημοσιευμένο

Δηλαδη εσεις λετε οτι ειναι ποιο φθηνα γιατι πληρωνεις 6 δοσεις?

Και αν ηταν μετρητοις ??? θα ηταν πιο ακριβα?

Μονο εξηγηση δε μου κανει αυτο με τις δοσεις... ισα ισα θα περιμενα να ειναι πιο ακριβως ο Καγμακης αφου σε διευκολυνει.

α μπραβο... :o

Jam House

Δημοσιευμένο

Εγω δε ξερω αν ειναι εντοκες οι ατοκες... παντως αμα παιζει τετοιο "κολπακι" δε μ αρεσει καθολου!

Και δηλαδη τιμη τοις μετρητοις πρεπει να πας εκει να ρωτησεις? περιεργα πραγματα!

東海は十分だ = Only a Tokai is good enough!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...