trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 spewfy το ξύνεις κ θα ματώσει...Πιο μαλακά την επομενη ποστιά σου.Προβλέπω συνέχεια.Χωρίς λόγο βέβαια απλά για να ξεδίνουμε απ τα νεύρα του τρεχούμενου στο μέτωπο ιδρώτα.. Υ.Γ.Εχω αρκουδίσιο........χοχο, φτιαγμένο απο τζαπώνη μερακλή κ αρχιδαρά με 22 BTU να με φυσάει σα 30 μαυροι γυρω γύρω μ με τα κακαόφυλλα ναούμ. Υ.Γ.Λογική αντίδραση ο μιστερχάρης.(Στα χουχούλια σας οι αντιρατσιστές θιγμένοι :P :P)
panagiotis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 (Κι εμένα άσκοπο μου φαίνεται το thread αλλά νομίζω ότι ΜΠΟΡΩ να το προσπεράσω) πολύ απλά... Βass is a state of mind...
spewfy Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Λοιπον, για να προλαβω μερικους, σκοπος μου ηταν να διασκεδασουμε μεσα απο τα στραβα (ολοι εχουν και τα στραβα τους) των ιαπωνων μεσα στα τοσα και τοσα λατρευτικα σχολια. Επαναλαμβάνω, δεν εχω τιποτα εναντιον τους και ουτε ανηκω σε ακροδεξιά εθνικιστικη παράταξη. spewfy το ξύνεις κ θα ματώσει...Πιο μαλακά την επομενη ποστιά σου. Trigga thanx για το support αλλά δε ματωνει με τιποτα δε πα να ξυνουνε 10 γιαπωνεζοι. Συγνωμη προς τους γιαπωνεζους και παλι. Δε θα ηθελα να βγει καποιος και να πει οτι υπονοοω οτι οι γιαπωνεζοι δε ξυνουνε καλα.
ex-freemindgr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Εχω καιρο να μιλησω στο noiz, αλλα αυτο το θεμα εκτος απο απαραδεκτο ειναι πλεον και χυδαιο. Αρα ο υπευθυνος mod εχει 2 καλους λογους πλεον να το "στειλει" απο εκει που ηρθε.
orbital Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 γουσταρω πολυ ιαπωνια (ειμαι και anime fan τι να κανω :P ) αλλα και η δικη μου εμπειρια απο συγκατοικους γιαπωνεζους ηταν παρομοια, πρεπει να το ομολογησω :P η γιαπωνεζα παντως συγκατοικος ηταν ωραιο μωρο και εφαγα και γειωμα ;D αλλα παμε παρακατω..: - Οι γιαπωνέζες δεν ξυρίζονται. Συντηρούν μικρούς αμαζονιους εκει κατω.. ΟΛΕΣ τους. - Οι γιαπωνέζοι θεωρούν το μάυρισμα από τον ήλιο 'γυφτιά' και κακογουστο. Θυμαμαι μια παρεα γιαπωνεζων που ειχε ξεκαρδιστει και κοροιδευε μια κορεατισα (νταξ ξερουμε για την ιστορια κορεας-ιαπωνιας) που ειχε μαυρισει χωρις να το επιδιώξει σε ταξιδι της στο Miami (και φυσικα ηταν σουπερ εξωτικος κομματος). Οταν μου εξηγησαν το λογο (κοιτα πως εχει γινει) αισθανθηκα καπως μονος και τους λυπηθηκα λιγακι. - Οι γιαπωνέζοι, ειδικότερα οι παλαιότερες γενιές, φοβούνται τους ξένους και είναι ρατσιστές. true :-[ - Οι γιαπωνεζοι θαυμαζουν τους αμερικανους και προσπαθουν σε πολλα να τους μοιασουνε. Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει επηρεάσει τους ιάπωνες (με τη θέλησή τους) περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα παρόλο το ναγκασάκι και τη χιροσίμα. (Παιζουνε baseball κάργα, παρακολουθούνε NBA με μανία και αγχώνονται για την πολιτιστική τους κληρονομιά που απομακρύνεται) οχι ολοι. γενικα ομως μιμουνται φουλ τα δυτικα προτυπα, οχι μονο των ηπα αλλα και της ευρωπης - Οι γιαπωνέζοι δεν ειναι ιπποτες με τις γυναίκες. Το εντελως αντίθετο μάλιστα, οι οικογενειες τους και οι κοινωνιες τους γενικοτερα ειναι ακραια αντροκρατούμενες και πατριαρχικες και οι γυναίκες οφείλουν να υπακούουν τον άντρα (όχι οπως εδώ). Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση όταν μια γιαπωνέζα φίλη μου μου είχε εξηγήσει ότι της άρεσε πολύ η διαμονή της στις ΗΠΑ γιατι οι αντρες της φεροτανε με σεβασμο. π.χ κρατάγανε την πορτα για να περασει, κάτι που στην ιαπωνία δε γίνεται λογο κουλτούρας. Πρωτα θα περασει ο αντρας (οπως στη μεση ανατολη). ναι, αλλα οι γιαπωνεζες τα σπανε. πρωτον δεν αντιμιλανε ;D δευτερον αραζουν ολη μερα και κοβουν αυτα τα λαχανικα παρα πολυ μικρα κομματακια (δεν κανουν αλλο τιποτα ;D ) γι'αυτο αξιζει να παντρευτεις γιαπωνεζα :P παντως σε πολλα anime ειναι συνηθισμενο το φαινομενο γκομενες να χωνονται full και οι ανδρες να κοκκινιζουν και να κανουν τις κοτες :-[ - Υποτακτικες λοιπον φουλ. Σε όλες τις γιαπωνέζικες τσόντες, οι πορνο σταρ τους φαίνονται σα να βι-άζονται... τις βλέπεις και τις λυπάσαι δηλ.. σα να υποφέρουν... Αντίθετα με τις αρτιστριες της δύσης που αμα σε βαλουν κατω... ΔΓ/ΔΑ οσον αφορα τις τσοντες. παντως μερικα διεστραμμενα τους μετρανε ασχημα (tentacle rape και τετοια ;D ) - Οι γιαπωνεζοι ειναι μικροτσουτσουνοι και δεν υπαρχει γιαπωνεζος που να μη γουσταρει γυναικα της δυσης νταξ αναλογως την.. γυναικα της δυσης φανταζομαι. για το μικροτσουτσουνοι ΔΓ/ΔΑ και παλι ;D - Οι γιαπωνεζοι μας λυπουνται (παμε φανταροι, ειμαστε φτωχοι, δεν εχουμε τεχνολογια κτλπ...) οπως εμεις λυπουμαστε καποια φτωχα κρατη. (Τουλαχιστον εμεις γα...με) εγω παντως δεν μαμαω (φλωρος).. εβεριμποντι φακς ιν δις ταουν εξεπτου μι :'( ??? ;D παντως αν μας λυπουνται σε ορισμενα πραγματα δε νομιζω οτι εχουν και πολυ αδικο, κ εγω μας λυπαμαι πολλες φορες :-[ - Οι γιαπωνέζοι δε γουστάρουν να αγγίζονται. Το αποφεύγουν και συνήθως υποκλίνονται. Η χειραψία και πόσο μάλλον η αγκαλιά είναι ξένη και θελει προσοχή για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Βεβαια αν σε δουνε ξενο και κανεις κινηση θα σου δωσουν το χερι και μετα θα το σκουπίσουνε με τροπο. true. ειναι υπερβολικοι με την καθαριοτητα σε γενικες γραμμες.
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Από σεβασμό στις νηφάλιες απόψεις που εκφράστηκαν ενδιάμεσα, δεν προχωρώ σε διαγραφή, αλλά σε κλείδωμα του θέματος. Παρακαλώ, μεταφέρατε τυχόν αντιρρήσεις ή διαμαρτυρίες μέσω π.μ. :) Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις