gto234 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Γεια σας παίδες και χρονια πολλα :D Ψαχνοντας στο δίκτυο για το τι υπαρχει απο λαμπάτους σε καλή τιμή έπεσα πάνω στους Fame.Να τι λεει και η διαφήμιση: "Handmade: Full tube power at a transistors price! From a small but great amp manufacturer (Breslau) direct to us.....for this reason sensationallly price worthy.... like all Fame products! 4 x EL-84 Poweramp Tube-Plus, 2x 12AX 7 Preamp tubes 1 EM-84, hand wound....for an absolutly "crisp”-clean-sound, plus finest distortion sounds with the best guitarspeaker ...the Celestion- "Vintage 30”, Reverb, 2 channel, Effects loop and a Balanced Line Out, Front panel in Chrome!" Αυτά τα λέει στο musicstorekoeln.de και η τιμή του είναι 555 Ευρώ. Τους ξέρει κανεις;Υπάρχει κάποια άποψη;
gto234 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 OP Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Τελικά βρήκα ένα site, www.laboga.pl , το οποίο βγάζει τους ίδιους ενισχυτές με άλλη επωνυμία.Δεν καταλαβαίνω τι παίζει...
toneless Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Δυστυχώς δεν τους έχω ακούσει. Από τα χαρακτηριστικά που έγραψες έχει medium gain παραμόρφωση και είναι τουλάχιστον 20watt "πραγματικά". Κατά τα άλλα ο ήχος της EL84 είναι χαρακτηριστικός ...αν έχεις ακούσει κάτι από Vox. Προσωπικά El84 και 6V6 είναι οι αγαπημένες μου λυχνίες. Άκου να δεις.
toneless Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2005 Χμ...κάτι σε Behringer μου φέρνει. Anyway εφόσον δεν έχεις την ευχαίρια να τον ακούσεις, τί το ψάχνεις; Άκου να δεις.
gto234 Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 OP Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2005 Σωστά,δίκιο έχεις απλά έλεγα μήπως ανακάλυψα την rockinger των ενισχυτών,χεχε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση