exarhos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Πολύ σάπιο τζάμι. "σάπιο", ε; :-\ Παιδιά, είναι one take, να το ξεκαθαρίσω... Θελει πολυ δουλεια αλλα εφοσον εισαι μονο 16 , παιζεις blues και το σημαντικοτερο παιζεις με Στρατ εισαι σε καλο δρομο! :D :D www.myspace.com/costaexarhos
trigga Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Παρε μια λουτσίλε μαύρικη μπρε να παίξεις μπλουζιές, τι στράτ κ μράτ :P
pascal Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 kultura, τι να λέμε τώρα... 16 χρονώνε άλλοι δεν ξέρουν πώς να παίξουν ικανοποιητικώς το άλλο το όργανο, όχι το κιθαρόνι όπως το παίζεις εσύ. Και 16 να μην ήξερα ότι είσαι (τώρα το έμαθα) πάλι θα μου άρεσε. @trigga: H strat για τα μπλουζ είναι ότι και το εβαπορέ για το φραπέ. Καλός και με το φρέσκο, αλλά αλλιώς ρε παιδί μου...
kultura Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Παρε μια λουτσίλε μαύρικη μπρε να παίξεις μπλουζιές, τι στράτ κ μράτ :P Θέλω στρατοδιονυσίου να είναι το καταρόνι, μη σου πω θα της βάλω μαγνητόνια από τελεκάντρυ ναούμ... Δεν μπορώ εγώ λουτσίλε και πράσινα άλογα ωρέ ίντνριγκα ναούμ... Πώς το μιλάω; Γκαλόν είναι;
exarhos Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Για να μην περιμενετε να κατεβει ανεβηκε και μπορειτε να το ακουσετε και στο space. www.myspace.com/costaexarhos
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2008 ο κουλτουριαρης ειναι μεγαλος αλητης! μου αρεσαν πολυ οι ιδεες σου κ γενικα το παιξιμο σου! εχει γερες βασεις οποτε εαν μελετεσεις θα γινεις ακομα μεγαλυτερο αλανι! keep on rocking man! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
delaytor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2008 ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΜΟΝΟ ΣΤΟ 1Ο ΜΕΡΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ DELAY. ;)
kultura Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Πάρτε και βελτιωμένη GTI έκδοση, μετά από πείραγμα του φίλου gpolic... Ευχαριστώ... 8) http://www.box.net/shared/a2syxna8gs
-FOIVOS- Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Δημοσιευμένο 31 Ιουλίου 2008 Εξαιρετικο παιξιμο αγαπητε!! Φαινεται οτι τον μελετησες πολυ, Απο τα καλυτερα παιξιματα Steve Vai που εχω ακουσει.. αφωνος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση