mike_rhd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 θελω μια les paul με γκαζια(οχι για μεταλ, μεχρι χαρντ ροκ). Και εχω αυτεσ τις 3 στο μυαλο μου.Θελα τη γνωμη σας για το ποια ειναι καλητερη τοσο σε ηχο οσο κ κατασκευαστικα. 1)Greco custom les paul 2)Epiphone joe perry boneyard 3)Gibson les paul special faded(με διπλουσ, οχι P90) Ευχαριστω! ;D Ain't nothing but the blues.
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 2)Epiphone joe perry boneyard Πολύ καλή κιθάρα, την έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ένα καλό κλιπάκι για να ακούσεις τι παίζει είναι αυτό: Λόγω του alnico 2 είναι λίγο υπερβολικό στη μπάσα μι στα καθαρά αλλά αυτό ρυθμίζεται εύκολα. Πρόσεξε μόνο ότι δεν είναι ο κλασσικός γκαζιάρης μαγνήτης, δουλεύει πολύ καλά στο να βγάζει καλό drive από λαμπάτο ενισχυτή, ειδικά τύπου Marshall αλλά γενικά είναι αρκετά γλυκός . Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Όντως, την Greco θα διάλεγα κι εγώ. Δυστυχώς όμως είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει να τσεκάρει κάποιος σε μια Greco για να μην πάρει μούφα... επισυνάπτω ένα zip με μια παλιά σελίδα - θησαυρό για αυτά. Αν δεν δουλεύει πείτε μου για να δω πώς μπορώ να το ανεβάσω αλλιώς (κάντε κλικ στο αρχείο .htm - δεν είναι ανάγκη να κάνετε unzip) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
Jasemeister Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Για πόσα λεφτά πάει αυτή η Greco ρε παιδιά και από που; Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
mike_rhd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 wow!! πολη χρησιμη σελιδα φιλε μ!! :) Ain't nothing but the blues.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση