kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Χάρμα οφθαλμών, θαυμάστε ενορχήστρωση, θαυμάστε κίνηση, θαυμάστε χάρη, θαυμάστε τσαχπινιάρικη χορογραφία, θαυμάστε ένα Gibson Ripper στην γωνία. http://www.youtube.com/watch?v=GFGzGfym-7Y Βέβαια, για τους βαριά άρρωστους, υπάρχει και η καρασπάνια φλιπ σαιντ χιτ σινγκλ έκδοση. LEGO people live in houses made of their own flesh.
fotonios Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Τύφλα να έχει ο Βαγγέλης Παπαθανασίου... Στα χορευτικά ο... Φωκάς Ευαγγελινός.
Alchemist Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Τα σπάνε τα παιδιά, ούτε ο Τόλης Τσιμογιάννης τόση χάρη... ;D Υ.Γ. Πως φαίνεται ο geek... Όταν διάβασα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εδώ... :-[ Yes it is!!!
Vredesbyrd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 τυφλα να εχουν οι cannibal corpse τους βλεπει ο webster και ζηλευει
fotonios Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Υ.Γ. Πως φαίνεται ο geek... Όταν διάβασα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εδώ... :-[ Και εγώ για αυτό το κοίταξα το thread, νομίζοντας οτι θα μιλάμε για το Apache που εννοείς. Βέβαια, για τους βαριά άρρωστους, υπάρχει και η καρασπάνια φλιπ σαιντ χιτ σινγκλ έκδοση. Καλά μιλάμε έσκασα στα γέλια. Κάποια σημεία κολλάνε απίστευτα.
apos Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Υ.Γ. Πως φαίνεται ο geek... Όταν διάβασα τον τίτλο του thread, το μυαλό μου πήγε κατευθείαν εδώ... :-[ Όι-όι-όι.... Μια απ'τα ίδια κι εδώ... Κάποιοι θέλουν αποτοξίνωση μου φαίνεται... Επίσης, στη λέξη Cherokee δεν πάει το μυαλό μου στα γνωστά τζιπ, ούτε στο Λούκι-Λουκ, αλλά κάπου... αλλού... :-[ :-[ Είμαι καλά γιατρέ? Kwsta? ANTOUAN? :P http://www.10-code.com
kwstas79 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 apos νέε μου είσαι στον σωστό δρόμο. LEGO people live in houses made of their own flesh.
trigga Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 απο ποια μπανανιά έπεσε τούτη ρε.Προσεχέ τες ρε μην τις δίνεις ετσι τόσο στεγνα της μπανάνες
boukas Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Μιας και το ξαναβρήκα Πιστεύω η καλύτερα δουλειά που έχει γίνει ως τώρα.... ;D ;D "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση