edessaios Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Παιδιά ψάχνω ώρα τώρα αν η μητρική μου asus maximus formula έχει αυτό το πολυπόθητο Texas Instruments chipset,και δεν μπορώ να βρώ.Σκέφτομα να πάρω την saffire LE ,και για αυτό αναρωτιέμαι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;D
theopas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 απο παλιοτερα search σε φορουμ αν θυμαμαι καλα πρεπει να το εχει το πολυποθητο chipset...ψάξε λιγο περισσοτερο και θα βρεις...Αν το βρω κ εγω θα ξαναποσταρω...Τι pc εχεις?? Φέντερ σε Λέο...
Guru npap Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Guru Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 κατέβασε και τρέξε το Belarc Advisor... θα σου δώσει πολλές και αναλυτικές πληροφορίες για το hardware του υπολογιστή σου... ελπίζω μια από αυτές να είναι και το ζητούμενο σου... http://www.belarc.com/free_download.html δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
STUDIOM13 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Φαντάζωμαι ότι θέλεις να δεις αν θα συνεργαστεί με κάποια firewire κάρτα. Δυστυχώς η τελευταία ASUS που είχε Τ.Ι. chip αυτή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522477 Και λέω ήταν, γιατί δεν βγαίνει πια. (Ευτυχώς για μένα είχα προλάβει να τσιμπίσω μία για το τελευταίο σύστημα που έφτιαξα) Τώρα αν θέλεις μητρική με το εν λόγω chip, κοιτάς σε Gigabyte μεριά, ή παίρνεις μία κάρτα controler με αυτό το chip. Υ.Γ. Σόρυ τώρα είδα ότι κατονομάζεις την κάρτα που σκέφτεσαι να πάρεις. Δεν αλλάζει τίποτα, ισχύουν όλα τα παραπάνω.
boukas Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Απλά θα πας στη διαχείριση συσκευών (Υπολογιστής μου, δεξί κλικ--->ιδιότητες, στο πινακάκι που πετάγεται πας στην ταμπέλα υλικό και είναι εκεί), το ανοίγεις, πας στο προσαρμογείς δικτύου και κάπου εκεί θα σου βγάλει ένα "Προσαρμογέας δικτύου 1394". Ε εκεί αν σου γράψει τπτ T.I. τότε ναι έχεις texas instruments τσιπάκι "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
edessaios Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Να αυτήν έχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522582! :) Θα κοιτάξω και θα σας πώ! edit:Μπα μάλλον δεν έχει.Λέει μόνο αυτό: VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller! >:(
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Edessaios , μην παιδεύεσαι άδικα. Η κάρτα που σε ενδιαφέρει θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε chipset, με Windows XP. Το γνωρίζω από πρώτο χέρι. Επί τη ευκαιρία, το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες κάρτες. Mea Culpa
edessaios Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Α οκ,δηλαδή να μην στεναχωριέμαι,γιατί νόμιζα ότι θα πρεπε να δώσω τζάμπα 40 ευρώ παραπάνω.Ναι το σύστημα σε xp δουλεύει.
trolley Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Α οκ,δηλαδή να μην στεναχωριέμαι,γιατί νόμιζα ότι θα πρεπε να δώσω τζάμπα 40 ευρώ παραπάνω.Ναι το σύστημα σε xp δουλεύει. Ε, λοιπόν, ακόμη και αν για κάποιο λόγο δε λειτουργούσε, θα πήγαινες ΜΕΤΑ να δώσεις τα 40 ευρώ. Όπότε κανένα πρόβλημα. Mea Culpa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση