Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Το hihat μου το παρέσυρε το ρέμα (η θάλασσα για την ακρίβεια  :'() τώρα πως και τι μην ρωτάτε  :P Μεγάλη ιστορία.

Λοιπόν, επειδή ήμουν τέρμα ευχαριστημένος με αυτό σκέφτομαι να το ξαναπάρω (pst5) αλλά επίσης σκέφτομαι για να γλιτώσω τα μισά λεφτά (σκρούτζ κ ετς  :P) επειδή δεν μου περρισεύουν κιόλας να πάω να πάρω το pst3

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και καλό γύρω στα 80 ευρώ περίπου (τα stagg μου αρέσουν γενικά σαν πιατίνια)? Η να μαζέψω ακόμα μερικά χρήματα να πάρω το pst5 πάλι??

Δημοσιευμένο

Άποψη μου, άμα μπορείς να περιμένεις, μάζεψε λεφτά και πάρε το pst 5.

Αν όχι, το pst 3 (που το έχω) είναι μια χαρά.

Επίσης δες για Hi Hats τα Classic της Meinl και τα B8 της Sabian που είναι ίδιες τιμές με το pst 5.

Edit: Ίδια τιμή με τα pst 3 είναι νομίζω τα HCS της Meinl, τα Stagg εμένα σαν πιατίνια δεν μου αρέσουν όπως και τα φθηνά της Zildjian.

Γενικά ψάξε σε Thomann / Musicstore, και θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Edit 2!!: Πες μας και την το πως έχασες το PST 5 που είχες!

Δημοσιευμένο
Edit 2!!: Πες μας και την το πως έχασες το PST 5 που είχες!

Eίχα μάθημα και επειδή το hihat του καθηγητή μου τα φτυσε (ένα pst 302 δεν ξέρω πόσο παλιό είναι  ;D) μου είπε να κρατάω το δικό μου, ε το βάζω στην τσάντα, και μετά κάνω μία βόλτα εδώ (Ηράκλειο Κρήτης, ενετικό λιμάνι, κουλες -15 ονόματα-)

%CE%9F_%CE%9A%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B5%CF%82_19_2_2008_004.jpg

Ε και κάθομαι, κάνω μια απότομη κίνηση και μπλουμ, μέσα στη θάλασσα τσάντα με βιβλίο, πεντάγραμμο, hihat, και καινούργιες μπαγκέτες  :-\

Μάλλον θα περιμένω να πάρω το 5, αν και το 3 που άκουσα στο σάιτ της paiste μου άρεσε (εννοείται ότι θα το δοκιμάσω πρίν το αγοράσω  ;)) Τώρα πάντως έχω βάλει το παλιό που είχε η stagg και είναι απελπισία  :'( Βαράω συνέχεια ride γιατί δεν το παλεύω  :P

Δημοσιευμένο

Τραγικό  :o... ειλικρινά τραγικό.

Φαντάσου να ήταν κανένα Hi Hat της τάξεως των 400+ ευρώ. Φαντάζομαι θα βουτούσες μέσα.

E γίνονται αυτά (ενταξει δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα από ένα πνιγμένο hihat  ;D, αυτά είναι αναλώσιμα)

Θα βουτούσα αν ήταν τέτοιο hihat  :P

Βtw lopez kicks ass  :P

Οφφτοπικ τέλος, θα μας κυνηγαν οι mods  :D :D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...