Staff r2d2 Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Staff Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2008 Νέο Ελληνικό δικτυακό κατάστημα μουσικών οργάνων – επαγγελματικού ήχου και φωτισμού στην Ελλάδα! WWW.MUSICPRO.GR Από την Ήπειρο (Πρέβεζα-Ιωάννινα) και από την εταιρεία «Μουσική – Βασίλης Σπ. Ευαγγέλου», που επί εικοσαετίας δραστηριοποιείται στον χώρο της μουσικής, του επαγγελματικού ήχου και φωτισμού, κατέφθασε το www.musicpro.gr, ένα νέο e-shop που προσπαθεί να προσφέρει μουσικά – ηχητικά - φωτιστικά προϊόντα σε ευρωπαϊκή τιμή, αλλά με εγγύηση και service των Ελλήνων αποκλειστικών εισαγωγέων –αντιπροσώπων. Δεν γράφουμε Greeklish ούτε ΚΕΦΑΛΑΙΑ
vangelisorfas Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Μάλλον πλέον το thomann.de δεν θα είναι μονόδρομος. Η σύγκριση θα γίνεται από εμένα αφού... Στα γρήγορα που έψαξα, ο Θωμάς είναι φθηνότερος κατά 50 ευρώ στο Korg R3. To MusicPro είναι φθηνότερο στο Roland V synth GT κατά 100 ευρώ... Αντε να ακολουθήσει και το musicorama... www.okband.gr
jmone Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 πλέον οι τιμές στην Ελλάδα είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους παρόμοιες με εξωτερικό η διαφορά είναι στο support του κάθε μαγαζιού ας πούμε στην Ελλάδα μόνο ένα έχω βρει με 30day money back και τσάμπα μεταφορικά αλλά πιστεύω θα ακολουθήσουν και άλλοι ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
prang Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Όσο το ευρώ ενισχύεται εναντίον του δολαρίου, τα ελληνικά καταστήματα έχουν ίσως την δυνατότητα να κατεβάσουν τις τιμές τους και να διατηρήσουν τα κέρδη τους. Σε κάποιες περιπτώσεις βέβαια, μπορείς να βρεις 200 ευρώ διαφορά από το ένα μαγαζί στο άλλο, για το ίδιο προϊόν.. http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits
trigga Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Σαπια ειναι πάλι ρε παίδες.Ebay(κ εκτός αμερικής) κ αμέρικα(οριτζινάλε) δεν φτάνει κανένας. Τα είδα κ γώ αλλα πλέον νιώθω κ τον γερμανό κλέφτη αφου υπάρχουν πολλοί κ γίνονται περισσότεροι πιο φθηνοί.Γιό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση