Anonymous Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2003 ΕΧΩ ΤΟ SYNTH YAMAHA RS 7000. :D ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ SEQUENCE ΚΤΛ. ΜΕ MIDI ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΑΦΗ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ YAMAHA ΜΕ ΤΟ PC MOY KAI ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ SEQUENCE ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ SB LIVE PLATINUM5.1. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΚΑΠΩΣ ΤΟ YAMAHA? ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΩ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ SYNTH ME MIDI ΚΑΝΑΛΙΑ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΜΗΤΗ! :?:
Maniac Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2003 Φιλε Stab,θα πρεπει να αναφερθεις στο προγραμμα που θα χρησιμοποιησεις.Σαν πρωτο βημα,προσπαθεισε να αυτοματοποιησεις τα knobs του RS,και να "κατεβασεις" καποιο editor για τους ηχους του 8O
Anonymous Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2003 OP Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2003 :?: Ο 'EDITOR' ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ YAMAHA? ΜΑΛΛΟΝ Ε?
Maniac Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσιευμένο 4 Ιανουαρίου 2004 Οχι απαραιτητα.Δοκιμασε το www.synthzone.com.Εκει λογικα θα βρεις και ηχους για το RS.Ομως ποιο λογισμικο χρησιμοποιεις?Πχ στο cubase θα ηταν καλο να προσθεσεις καποιο mixermap ή studiomodule σχεδιασμενο για το RS.Δοκιμασες καθολου το automation?Εκτος απο το να γραφεις τις κινησεις των knobs μπορεις να ελεγχεις το sequencer με αυτα!Η να πειραζεις τα virtual synths 8)
Anonymous Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2004 OP Δημοσιευμένο 6 Ιανουαρίου 2004 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση