mpoumpou ^.^ Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 θέλω την γνώμη και τη βοήθεια σας .... ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο αρμόνιο ή συνθεσαιζερ ... τι θα μου προτείνατε ?????? θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό.... σας ευχαριστώ.... :D :) ;) ;D
WINLOWOO Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 αν και παιζω κιθαρα εχω ακουσει καλα λογια για το yamaha mm6 http://www.thomann.de/gr/yamaha_mm6.htm
edessaios Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 θέλω την γνώμη και τη βοήθεια σας .... ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο αρμόνιο ή συνθεσαιζερ ... τι θα μου προτείνατε ?????? θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό.... σας ευχαριστώ.... :D :) ;) ;D Φίλε μου είναι πολύ φλού το ερώτημα σου.Τι είδη μουσικής θέλεις να παίξεις?Είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης?Το θέλεις για εξάσκηση,για live ή για studio?Τους ρυθμούς τους χρειάζεσαι?
pianistas78 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_12_1201&products_id=4264
mpoumpou ^.^ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας .....θα το κοιτάξω... :) ;) :D
mpoumpou ^.^ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 θέλω την γνώμη και τη βοήθεια σας .... ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάποιο αρμόνιο ή συνθεσαιζερ ... τι θα μου προτείνατε ?????? θα προτιμούσα να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικό.... σας ευχαριστώ.... :D :) ;) ;D Φίλε μου είναι πολύ φλού το ερώτημα σου.Τι είδη μουσικής θέλεις να παίξεις?Είσαι επαγγελματίας ή ερασιτέχνης?Το θέλεις για εξάσκηση,για live ή για studio?Τους ρυθμούς τους χρειάζεσαι? κοίτα ...εγώ προς το παρόν είμαι ερασιτέχνης αλλά σκέφτομαι να ασχοληθώ στο μέλλον επαγγελματικά...!!!!θα το χρειαστώ για εξάσκηση αλλά κι για live .... και πιστεύω πως χρειάζομαι και τις περαιτέρω δυνατότητες που θα έχει... σ'ευχαριστώ για την βοήθεια..... ;) :D
edessaios Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Πάρε τότε το korgάκι που προτείνει ο φίλος παραπάνω,ή το yamaha mm6.
mpoumpou ^.^ Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 σας ευχαριστώ πολύ ....ελπίζω νά βρω κάτι καλό τελικά ...και να κάνω την σωστή επιλογή !!!!! η βοήθεια σας μου ήταν πάντως πολύτιμη.... :) ;) :D ;D
WrTsXxx Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 είναι πολύ φλού το ερώτημα σου. +1000000000000000000 αυτό το τόπικ όπως και όλες οι απαντήσεις είναι ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος θα βοηθηθεί απο αυτό, ούτε και να καταλάβω με τι κριτήρια κάποιοι -φιλότιμα- πρωτείνουν μηχανήματα... δεν έχει αναφερθεί πουθενά κατηγορία τιμής. Άλλο αρμόνιο και άλλο συνθεσάηζερ... να πρωτείνουμε απο όλα; Κάτι που να ναι "οικονομικό", και με παραπάνω δυνατότητες που να βολεύουν επαγγελματίες και ερασιτέχνες σε λάηβ πρόβες και μελέτη...και να ναι αρμόνιο και συνθεσάηζερ? :-X ??? :o ..δεν παμε πουθενά.. :'( φβ/snoozeloop
edessaios Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Συμφωνώ,για αυτό και ρώτησα.Άλλωστε για μένα που ήμουν ανάμεσα στο motif xs και το korg oasys και αποφάσισα να πάρω το πρώτο ήταν επειδή ήταν πιο οικονομικό.(λέμε τώρα ;D)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση