menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Μα η UE κάνει και wireless??? Μόνο ακουστικά είδα εγώ.... ;)
menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/audiologist_instructions.php http://www.ultimateears.com/_ultimateears/products/custom/ue7pro_description.php Χρησιμοποιείς wireless in-ear; Ποιο σύστημα έχεις; Είσαι ικανοποιημένος...; ;)
Jimis7 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Έπαιζα πάντα με το Shure PSM-600 αλλά κατά καιρούς άλλαζα...Αλλά επι το πλείστον αυτό...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Μάλιστα...... Παίδες λέω να κάνω την έκπληξη και να πάρω το AT M3, που παρουσιάστηκε στην ΝΑΜΜ2008. Φρέσκα πράγματα δηλαδή! Άντε να δούμε πώς θα μου βγει το ρίσκο :) Θα σας ενημερώσω σχετικά ;)
Jimis7 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Το είδα στο net. Τσούζει λίγο η τιμή αλλά μάλλον θ'αξίζει. Δες και κάνε μας review...
menelaos Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2008 Θα δείξει. Πάντως μου αρέσει πάρα πολύ το feature του mix knob πάνω στο bodypack, που δίνει τη δυνατότητα να μιξάρεις τα δύο κανάλια που στέλνει ο πομπός όπως εσύ θέλεις. ;)
menelaos Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Παιδιά....... πρώτη εικόνα μετά από 4ωρη πρόβα............. ΑΨΟΓΟ!!!!!!!!!! Δεν ήταν τπτ απαιτητικό το περιβάλλον φυσικά, αλλά ΑΨΟΓΟ!!! Και παίρνει 2ΑΑ μπαταρίες, που είναι ακόμα γεμάτες (έχει ένδειξη και δείχνει ακόμα στα 4) :)
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2008 Μεγειες ρε πόζερε!!Και καλά in-ear ... ;D ;D ;D Καλορίζικο καλόπαιχτο να σου πω;;Τι λένε;; ;D ;D You are wrong f**ked and overatted...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 ..... Καλορίζικο καλόπαιχτο να σου πω;;Τι λένε;; ;D ;D "Καλοφόρετο". Σαν τα ταγιέρ. ;D
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2008 Καλοφόρετο τότε ;D You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση