Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 46
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

1o πρόβλημα και αρκετά βασικό που συνάντησα με το Ubuntu Studio:

To έχω εγκαταστήσει κανονικά και μου παρουσιάζει το εξής παράδοξο:

μετά από 4-5' λειτουργίας, το ποντίκι αρχίζει να "σέρνεται", λες και ο υπολογιστής τρέχει πάρα πολλές processes, με αποτέλεσμα να μη μπορώ ουσιαστικά να δουλέψω καθόλου στο PC...:(

Το παράξενο είναι ότι αν αφήσω το ποντίκι και παίζω μόνο με το πληκτορολόγιο, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς πλήκτρων, (alt, alt+tab κλπ) για να κινηθώ στα διάφορα προγράμματα, το PC έχει κανονική συμπεριφορά και δε φαίνεται να πάει αργά...

Τι μπορεί να φταίει;

Παρεπιπτόντως, το ποντίκι είναι συνδεδεμένο σε USB θύρα και όχι PS2. Μπορεί να φταίει αυτό; Και αν ναι, γιατί μου το κάνει μετά από λίγη ώρα και όχι κατευθείαν; :-\

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Άλλαξα θύρα στο ποντίκι, και μόλις το έβαλα σε νέα USB έκανε το ίδιο...Έπαιξε για λίγα λεπτά σωστά και μετά άρχισε να σέρνεται πάλι...

ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ!!!

Δημοσιευμένο

ηλία δοκίμασε να απερνεργοποιησεις τα full screen effects(αν τα εχεις ενεργοποιημένα) και κανε επανεκινηση...

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

:( ... απ'οτι διαβαζω και σε καποιο φόρουμ υπάρχει η πιθανοτητα να φταινε οι restricted ATI or nVidia drivers...τι απο τα 2 εχεις??

Φέντερ σε Λέο...

Δημοσιευμένο

Έλεγξα τους drivers και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα:

drivers.png

Μάλλον οι drivers της κάρτας γραφικών δεν είχαν ενεργοποιηθεί σωστά. Μόλις τους ενεργοποίησα και έκανα επανεκκίνηση.

Μέχρι στιγμής το mouse φαίνεται να δουλεύει σωστά (ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ μη το ματιάσω...) ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...