Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε?  :)

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

• Απαντήσεις 271
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Νομίζω ότι σ'αυτό θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα αυτοί που δεν έπαιξαν στο πρώτο. Αυτό νομίζω ότι είναι πιο δίκαιο, τι λέτε?  :)

Συμφωνώ, αν και στο προηγούμενο δεν αποκλείσαμε κάποιον... Όσοι έστειλαν έγκαιρα clips μπήκανε. Κόπηκαν μόνο 1 ή 2 που πήγαν να στείλουν clips Κυριακή απόγευμα και πλέον οι ομάδες είχαν συμπληρωθεί.

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δημοσιευμένο

Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!...  ;D

Δημοσιευμένο

Η...Ελληνική απάντηση είναι η εξής: Ναί, ναί συμφωνώ, αρκεί να παίξω κι εγώ!...  ;D

Ααχαχαχαχαχα, σωστός!  ;D

Nομίζετε ότι θα πρέπει να μεγαλώσουν τα κομμάτια, ή θα ήταν καλύτερα περισσότερα συνολικά clips?

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Δημοσιευμένο

Για να μην υπάρχουν προβλήματα συγχρονισμού και για να διατηρηθεί το όποιο feeling προτείνω να χωρίσουμε το clip από την αρχή και ο καθένας να διαλέγει που θα παίζει ακριβώς

• Guru
Δημοσιευμένο

ωραιο backing track. μηπως ομως μπορει να το ανεβασει καποιος σαν επισυναψη στο post γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το box.net μονο να το ακουσω? ευχαριστω..  ;D

• Moderator
Δημοσιευμένο

ωραιο backing track. μηπως ομως μπορει να το ανεβασει καποιος σαν επισυναψη στο post γιατι δεν μπορω να το κατεβασω απο το box.net μονο να το ακουσω? ευχαριστω..  ;D

OK, το έβαλα στο πρώτο ποστ του Ηλία. :)

Δημοσιευμένο

Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι;

Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;)

Δημοσιευμένο

Σε αυτό το clip θα ήθελα να δω τη συμμετοχή και να ακούσω την πρόοδο του κ.κ. ANTOUAN_Z (μετά από τόσα χρόνια παραμονής και μαθητείας στο Berklee College)... ;D

Δημοσιευμένο

Για την ιστορία, αυτο το Em που παίζει στη "γεφυρα" τι ακριβώς ακκόρντο είναι;

Για πείτε και σε μας τους αρχάριους εσείς οι πιο έμπειροι, για να μαθαίνουμε ;)

E7#9 μου ακούγεται..

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...