playloud Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Φιλε μου παντως μαζι με τους μαγνητες, ψαξε να βρεις και κανα σετ χερια metallica, γιατι μονο με τους μαγνητες αλλα χωρις τα ιδια χερια και δαχτυλα (ιδιως του θεου Hetfield) θα σε λυπησω αλλα θα απογοητευτεις, καθως ηχο metallica δεν βγαζεις ΜΟΝΟ με μαγνητες Make me fries...
Giwrgos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 janick ευχαριστώ για την πληροφόρηση.Αφού τελικά δεν είμαι τόσο κάυρος γιατί υπολογίζω και τα καθαρά απορρίπτω τους active και τους passive αλα active και ζητάω να μάθω σε ποιον passive να καταλίξω.τι σημαίνει ο ήχος είναι ποιο μοντέρνος στους tone zone?δύο τραγούδια αναφοράς?
konu57 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Φιλε μου παντως μαζι με τους μαγνητες, ψαξε να βρεις και κανα σετ χερια metallica, γιατι μονο με τους μαγνητες αλλα χωρις τα ιδια χερια και δαχτυλα (ιδιως του θεου Hetfield) θα σε λυπησω αλλα θα απογοητευτεις, καθως ηχο metallica δεν βγαζεις ΜΟΝΟ με μαγνητες Ετσι ακριβως.Ο hetfield εχει χερουκλες και μονο ο τροπος που παιζει δινει τον μισο ογκο στα ρυθμικα των metallica. τι σημαίνει ο ήχος είναι ποιο μοντέρνος στους tone zone?δύο τραγούδια αναφοράς? Τιποτε. Απλως εννοω οτι ο super distortion ειναι πιο κλασικος ας πουμε, πιο χαρντ ροκαδικος. Ο Tone zone ειναι πιο μεταλαδικος... Ένα στουντιάκι στην Οίτη...
Giwrgos Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 και ποιος τινει περισσότερο σε μεταλλικα και καλύτερα καθαρα?ποια η γνώμη σας για τον duncan distortion
boukas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Οι metallica θέλουν χέρια, ενισχυτές, εφε και μετά μαγνήτες. Ψάξε στο youtube και θα δεις ότι με όποια κιθάρα και όποιους μαγνήτες και να παίξουν βγάζουν πάντα τον ίδιο ήχο. Το μυστικό βρίσκεται στα όλα παρελκόμενα. Οπότε μη το ψάχνεις και τόσο στους μαγνήτες. Πάρε ένα από τα σετάκια που σου προτάθηκαν κι έπειτα στάξτα σε έναν καλό ενισχυτή και 2-3 καλά εφέ και θα είσαι καλυμένος. Άλλη λύση είναι, μιας και λες ότι δεν το κατέχεις ακόμη και τόσο, να πάρεις μια εφεδιέρα φάση pod, boss και άλλες τέτοιες, όπου σε συνδυασμό με τους καλούς μαγνήτες (που ήδη έχουν προταθεί), να φτιάξεις τον ήχο σου και όταν κατασταλάξεις στο τι θες, τότε θα κάνεις τα δέοντα "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
ibanezion Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2008 Giwrgos βάλε ρε φίλε ένα σετακι EMG (πχ 81/86, 81/85, 81/81) αφού θες metallica ;) σχόλια: 1)δεν χρειάζεται κανένα σκάψιμο η κιθάρα. 2)μια χαρά καθαρά έχουν, τα υπολειπα είναι ράδιο αρβύλα 3)εννοείτε πως δεν θα έχεις τον ήχο τον metallica μόνο με 2 μαγνήτες
Giwrgos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Eντάξει emg δεν βάζω γιατι θελω να αγοράσω μόνο γέφυρας.Λίγο άσχετο αλλα ο ήχος της κιθάρας στην διαφήμηση της sprait με τον παρκουρά είναι ο καλύτερος τόνος που έχω ακούσει.θέλω να καταλάβετε οτι δεν ψάχνω ήχο μεταλλικα απλος κάποιον που να έχει το ίδιο στυλ.Και όταν λέτε ήχος μετάλλικα ποιον από όλους λέτε?γιατί ο kill em all,ajfa δεν μ άρεσε καθόλου. Ο Duncan distortion?(δεν θέλω να παραμερίσω τα καθαρα.
Giwrgos Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 OP Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 λοιπόν αφου έψαξα τα παγκόσμια φόρουμ κλείνω σε τονε ζονε για brige γιατι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτόν επελεξαν ή τον evolution.βεβαια με προβλιμάτισε ο janick.τι λέτε?
boukas Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2008 Ότι ότι και να βάλεις, αν και η υπόλοιπη αλυσίδα σου είναι μάπα, μάπα θα ακουστείς. Τι μηχανήματα έχεις; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Να κάνω μια παρατήρη ακόμη.. Το ότι ο εκάστοτε μαγνήτης έχει κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά δεν σημαίνει ότι θα ακουστεί σε όλα τα setup το ίδιο.Εγώ πχ με τον 81 ουδεμία σχέση έχει η ρυθμιση που κάνω σπίτι με τον Peavey με τη ρυθμιση που κάνω στο στούντιο με τον Marshall.Ναι είναι τελείως διαφορετική ενισχυτές αλλά δε θα σταθώ εκεί.Σε πρώτη φάση αυτό που πρέπει να σε ενδιαφέρει στο μαγνήτη είναι πόσο δυνατός θες να είναι ανάλογα με το πόσο κάφρος είσαι ;) Μην ψαρώνεις απο τα διάφορα EQ που δίχνει στα σάιτ.Και κατα δεύτερον σε ενδιαφέρει το υλικό του.Κυρίως αναφέρομαι στους κεραμικούς και στους Alnico 5(τι μέταλο είναι αυτό ακριβως;;)Τελος πάντων όπου βλέπεις Ceramic magnet να ξέρεις ότι πρόκειται για πολύ δυνατο μαγνήτη με έντονα χαρακτηριστικά(πχ EMG 81,Duncan Distortion).Οπου βλέπεις Alnico είνι σχετικά πιο ήπιος και ζεστός μαγνήτης σε σχέση με τον κεραμικό πάντα ;) Αυτά τα δυο που σου λέω είναι κάτι που ξεχωρίζει στον κάθε μαγνήτη σε όποιον ενισχυτή και να παίξεις.Όλα τα υπόλοιπα λύνονται με το EQ ;) You are wrong f**ked and overatted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση