ohhai Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Παιδιά είδα το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Άρδα και έφριξα! (Για όσους δεν το έχουν δει η σελίδα είναι αυτή: http://www.ardas.gr/2008/program.html). Πίστευα πως το φεστιβάλ είχε υψηλά στάνταρ, όσον αφορά τις μουσικές εκδηλώσεις, αλλά απ'ότι φαίνεται το μετατρέψανε και αυτό σε ελληνική πιστα...Πέρσυ ήταν ο θεός Παπακωνσταντίνου και φέτος είναι η εμπορικότατη Βανδή! :( Τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε "Κάθε πέρσυ και καλύτερα" για τον Άρδα... Ποιά είναι η άποψή σας? http://yfrog.com/1nflashtk2j
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Που είναι ρε τα rastavibe ναπούμ.Τι Αρδας και.........Του χρόνου θα χει Μπίγαλη με Ρακιτζή.Featuring Bougas the fragadaga man.
dg* Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 φίλε AlarV,όντως..κάθε πέρσυ και καλύτερα για το φεστιβάλ του άρδα-απο τότε που άρχισα να πηγαίνω (πρίν απο 7,8 χρόνια ) είχε πάρει την κατιούσα αλλά...όχι και έτσι ρε παιδιά!!!!την Βανδή..?!?!?!?ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ..?!?!?!?!? Ασε που απο τότε που η οργάνωση άρχισε να γίνεται μέσω αθήνας,πολύ απλά...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!!!!! Τελευταία φορά ανέβηκα στον άρδα πριν απο 2 χρόνια,που παίζαμε με μία μπάντα και ειλικρινά ηταν το χειρότερο φεστιβάλ που είχαμε συναντήσει-απο άποψη οργάνωσης,ήχου,διοργανωτών και κυρίως κατασκηνωτών (οι 9 στους 10 ηταν απο τα γύρω χωριά και.....'χαίρονταν' που έβλεπαν κόσμο!)Μην παρεξεγηθώ,και εγώ όπως όλοι μας απο χωριό είμαι-νομίζω οτι καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ! Το θέμα είναι οτι το φεστιβάλ του άρδα έχει ΠΕΘΑΝΕΙ....ή για να είμαι πιο ακριβής......το ΠΕΘΑΝΑΝΕ!!!!!! ...Saw my reflection and cried...
aback Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2008 παιδιά έχω παίξει Άρδα-κεντρική σκηνή. μιλάμε για το απόλυτο ΑΙΣΧΟΣ. τρομοκρατία, ξύλο, πιώματα και γκοτζιλοκούνουπα.αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση