ex-bokos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 http://www.youtube.com/watch?v=TCns677oOSI ;)
ex-bokos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Τα 2 σου χέρια πήρανε ...πενούλες και με..δείρανεεε ...Ωχ Παναγία μουουουουουου..... ;D
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Μια επειδειξη της βαρεμαρας/τρελας(με καλη εννοια) που παιζει στα οργαναδικα οταν δεν εχουν κοσμο........ :) :P What frequency are YOU getting?
bloody_sunday Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Οι γνώστες θα κατάλαβαν και από ποιο μαγαζί είναι... κάνει μπαμ! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages
ex-bokos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 ορθόν φίλε μου, να ξέραμε όμως να βαριόμαστε και να τρελενόμαστε κι εμείς έτσι ε? ;)
ex-bokos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 ο ένασ σχολιάζει για την βαρεμάρα της αναδουλειάς...(σημείωση..είναι μεσημέρι και το μαγαζί ειναι closed) o άλλος αναγνώρισε και το μαγαζί (μπράβο τ αγόρι μου...τρέμε ευαγγελάτε) κανένα σχόλιο όμως για την απίστευτη τεχνική και τις νότες στραγάλι...παρά την όποια ταχύτητα ασ χειροκροτούσαν στο guitar cennter και στο εργοστάσιο της line 6 την προηγούμενη εβδομάδα. Ο έλληνας παραμένει έλληνας κι όπως έλεγε κι ο Σαββόπουλος...εδώ ειναι Βαλκάνια δεν είναι παίξε ..γέλασε αιντε και καλο μας Καλοκαίρι Jim ;)
koraxprs Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Τι λες τώρα!! Έκανε και βίντεο? ;D ;D Τον έχω δει κι εγώ τον τυπά, είχαμε πάει πριν λίγα χρόνια με φίλο στο μαγαζί και μας έκανε μια μικρή επίδειξη. Τότε δεν ήξερα και καθόλου κιθάρα και είχα νοιώσει εντελώς μηδενικό!! Εντάξει, ο Σουηδός δεν είναι και η πρώτη μου προτίμηση αλλά το παλικάρι ξέρει... και παίζει και στα πλήκτρα κάτι αντίστοιχα... τον έχω ακούσει πάλι ο ίδιος στο ίδιο μαγαζί!!
Metal_Tiger Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Λοιπον σχολια: 1) Μπραβο για το παιξιμο και γενικα το performance 2)Μπραβο για την επιλογη κιθαρας (την εχω βαλει στο ματι τη συγγεκριμενη αυτη την εποχη) ;D (θελω να δωσω μια ESP Horizon FR-II που εχω για να την παρω) 3)Εσυ εισαι που παιζεις στο video?
ex-bokos Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Μακάρι να ήμουν εγώ φίλε μου. Είναι ο καλός μου φίλος Πάνος Αρβανίτης τον οποίο και συχνά απαθανατίζω με η χωρίς την συγκατάθεσή του. χαχαχα ;) jim
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2008 Μακάρι να ήμουν εγώ φίλε μου. Είναι ο καλός μου φίλος Πάνος Αρβανίτης τον οποίο και συχνά απαθανατίζω με η χωρίς την συγκατάθεσή του. χαχαχα ;) jim πολυ καλο παλικαρι και εξυπηρετικοτατος. το τι ειναι παιχτης φαινεται https://www.facebook.com/automaton.athens
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση