odis13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Kάντε κατιτις, εμένα πάντως μου πεταγονται popup για ρανταρ στο κινητο (δώσε το νούμερο σου κλπ) και φαντάζομαι σχετίζεται με αυτό το μαραφετι...
E7#9 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 http:// gr.celldorado.com/ από το όνομα του site και μόνο καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Παιδιά δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο από αυτά που είδα. Αναφέρει δε τα εξής στην ίδια σελίδα εγγραφής: *Το πρώτο είναι δωρεάν. Η υπηρεσία αυτή είναι συνδρομητική. Θα λαμβάνετε 2 κάθε εβδομάδα με κόστος 2 ευρώ ανά μήνυμα (έως 4 sms/εβδομάδα). Οι αγορές χρεώνονται στο λογαριασμό του κινητού τηλεφώνου ή αφαιρούνται από το υπόλοιπο. Ενδέχεται να ισχύουν τυπικές χρεώσεις υπηρεσίας μηνυμάτων κειμένου/WAP/GMTS/UMTS. Η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία είναι 18 ετών, με την έγκριση του ατόμου που πληρώνει το λογαριασμό. Όσο για τα popups μάλλον κάτι άλλο σας συμβαίνει. Δεν είναι από εκεί πάντως. Live and let Live.
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Administrator Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Να διευκρινίσω ότι προσωπικά δεν εγκρίνω τέτοιου είδους διαφήμιση που μπορεί να παραπλανήσει άτομα κάτω των 18. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι ενδιαφερόμενοι είστε άνω των 18. Live and let Live.
odis13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Αρχηγέ είναι απο το celldoradο τα popup, μου πετάγονται μόνο όσο βολτάρω στο νοιζζζζζ και δεν έχω κάνει καν κλικ (απο περιεργεια) στη διαφήμηση. Η οποια μπαιδεγουει απο όσο βλέπω δε φεύγει ποτέ απο τα αριστερα κάτω απο τα ''φρέσκα''
trigga Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Μας κάνανε χαράκινγκ πάλι?Τουλάχιστον τώρα έχουμε κ εικόνες.Τις άλλες φορές δεν είχαμε τπτ παρα μόνο τα τρελά ραν-τάιμ έρο. Οντις13 βάλε κανενα ποπάπ μπλόκερ ή κανα avg antivirus που έχει μεσα πράμα απο antispy link protector κτλ κτλ κτλ. Υ.Γ.Η μπαταρία απ το κινητό μ τελειώνει σιγά σιγά, την περιμένω απο ώρα σε ώρα
odis13 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Φίλε τρίγκα έχω AVG, Spybot και ένα popup blocker του google...και μέχρι προσφάτα είχα και το pro popup blocker το οοιο όμως το σούταρα.Δεν έχω καθόλου προβλήματα με popup κλπ, μόνο μια φορά στο παρελθον μου πέρασε κάτι μαζί με κάποια αρχεια που κατέβαζα αλλά το περιποιήθηκα αναλόγως.Για αυτο το συγκεκριμένο popup (που βγαινει μόνο εδώ στο noiz) μου κάνει...κάπως.
jack2 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Ρε παιδια , μια απορια γιατι κοντευουν να μας τρελανουν: Στο site γραφει : Κατανοώ ότι με την αποδοχή των παρόντων όρων και προϋποθέσεων και τη χρήση αυτής της υπηρεσίας, θα επιβαρύνομαι με χρέωση έως €8,- ανά εβδομάδα, μετά την παραλαβή του δωρεάν '.sound; Αν αρχιζω να βαζω οτι να 'ναι νουμερα, θα χρεωνω ανυποψιαστους συνδρομητες? Μπορει να εχει security check per IP , αλλα αυτο δεν σημαινει τιποτα γιατι μπορεις να αλλαξεις IP ευκολα.
manosx Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2008 Θα βγουν πολλά κόμπλεξ με αυτήν την υπόθεση :-\
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση