pianistas78 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 έχει κανείς το microkorg? θέλω εντυπώσεις http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_12_1201&products_id=1059
kilon Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2008 έχει κανείς το microkorg? θέλω εντυπώσεις http://www.musicorama.gr/eshop/product_info.php?cPath=1_12_1201&products_id=1059 Το είχα εγώ και το πούλησα για να πάρω το Waldorf Blofeld. Το πήρα 500 το Micorkorg και 300 το Blofeld. Το blofeld είναι σαφώς πολύ καλυτερο απο το Microkorg.To μοναδικό πλεονέκτημα του Microkorg είναι ότι πέρνει μπαταρίες , έχει πλήκτρα και πολυ καλούς ήχους. Για μένα όμως το MicroKorg είναι πολύ ντόρος για το τίποτα. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
kilon Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Εγω το πηρα απο εδώ ... http://www.thomann.de/gr/waldorf_blofeld.htm επειδή το δίνει με 3 χρόνια εγγύηση. αλλά από όσα ξέρω το φέρνει Ελλάδα και ο Νάκκας. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 τι δε σου αρεσε στο microkorg?δε είχε καλούς ήχους?αυτο που έχεις λέει?
ninja Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Φίλε μου pianistas78 δεν ξέρω αν σ' ενδιαφέρει, αλλά εμένα τα πλήκτρα του microkorg μου φάνηκαν πάρα μα πάρα πολύ μικρά.Βέβαια αυτό λύνεται αν το συνδέσεις με κάποιο άλλο master keyboard. Εγώ όμως προτίμησα να πάρω το korg micro x
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 μαρέσει που έχει το στύλ του παλιού synth αλλά και οι ήχοι του.τώρα σίγουρα 3 οκτάβες είναι καλύτερα από 2,αλλά είναι μικρά τα πλήκτρα.πως τα κάνουν έτσι ε?
ninja Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Ναι, ώρες ώρες νομίζεις ότι τα synth δεν τα φτιάχνουν για πλητράδες ;D Πάντως εγώ δεν μπορώ να παίξω πάνω στο microkorg. ;) Πάντα φιλικά ninja.
kilon Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 τι δε σου αρεσε στο microkorg?δε είχε καλούς ήχους?αυτο που έχεις λέει? Δυστηχώς είμαι απο αυτόυς που δεν τον ενόχλησαν τα μικρά πλήκτρα. Βασικά το Blofeld έχει μάπα ήχους , το Microkorg έχει μια χαρά ήχους. Και φυσικά το Microkorg με μπαταρίες είναι ultra portable , και πούπουλο. Το θέμα είναι ότι εγώ όμως ήθελα ένα σύνθ που να μαμαεί. Το πιο σημαντιικό είναι να φτίαχνει τρελά soundscapes, effects και pads. Αυτό απαιτούσε όμως κάτι σαν virus . Λεφτά για Virus δεν είχα φυσικά αλλά μετα ευτυχώς βγήκε το blofeld. kοίτα μια σύγκριση Blofeld Microkorg oscilators 48 (3 osc x 16 timbres) 4 filters 32 (2 x 16 timbres) 2 effects 32 (2 x 16 timbres) 2 mod matrix 16 slot 4 slot arpeggiators 16 ( 1 per timbre) 2 FM [osc1,osc2,filter1,filter2] [osc1,osc2] wavetables [osc1,osc2] NO Drive Curves [filter1, filter 2] NO polyphony 25 4 etc. etc. όπως βλέπεις οι διαφορές του είναι τραγικές..... www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
pianistas78 Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 27 Μαΐου 2008 ευχαριστώ για την συμβουλή σου λεβεντη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση