exarhos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Μαλλον ειμαι εκτος αργησα να το στειλω δεν ξερω αν το πηρες Flea. ειχα προβλημα στο αλλο και εκανα αυτο το SRV στα γρηγορα. ιts ok :-* Matamp ---> FatFoot ---> Strato www.myspace.com/costaexarhos
ScullShot Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Παιδιά προλαβαίνω να στείλω κι εγώ? η τελείωσαν οι συμμετοχές? Ήθελα να στείλω απο πιο νωρίς αλλά δεν μπορούσα λόγω ενός προβλήματος ::) The Economy Picker!
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Αμα το φτιαξες πατηκοσε το μια κ βλεπει ο υπευθυνος του καταστήματος αν είναι σε καλή κατασταση για επιστροφή.ΛΕφτα πίσω δε δίνουμε ομως
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Longshadow - Aligator - Trigga - Takis - Bluezlick - Seawave γουσταρω ομαδαααααααααα! ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
exarhos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 αντε και στα play off :D www.myspace.com/costaexarhos
trigga Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 δεν το χω το αλιγατόρι κ τον θαλασσοδαρμένο.Δεν τα θυμάμαι αλλα εσας τσι τρεις σας έχω στο προσάναμα
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 δεν το χω το αλιγατόρι κ τον θαλασσοδαρμένο.Δεν τα θυμάμαι αλλα εσας τσι τρεις σας έχω στο προσάναμα σε τρεχω ρε? μεχρι το μασουτι με δεμενα ματια κ σουζα! :P A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
fleamail Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος χώρος, οι υπόλοιποι κρατηθείτε για το επόμενο... http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
ScullShot Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Φτου! και μόλις που το είχα ανεβάσει :P οκ μάλλον άργησα λίγο :) The Economy Picker!
exarhos Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2008 Φτου! και μόλις που το είχα ανεβάσει :P οκ μάλλον άργησα λίγο :) nevermind ανεβασε το να το ακουσουμε. :) και γω ανεβασα το δικο μου πριν λιγο καθυστερημενα. www.myspace.com/costaexarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις