RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ δεν βάζω βύσμα για λιγότερο από χιλιάρικο. Από εκεί και πέρα τα συζητάμε... Ευτυχώς το κατάλαβε η "διοίκησις" και τα πήγαμε καλά. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
exarhos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) www.myspace.com/costaexarhos
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία. ;D :D ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 mscmkr νομιζα το 'κοκκινο αμαξι' πηγαινε στο 'car red' (strat) και θεωρησα και την ιδεα πολυ πετυχημενη! :) Μιλάμε για προχωρημένη κιθαρο-ανωμαλία. ;D :D ;D Ναι, καλά, exarhos έχεις ξεφύγει... :P Και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ κάνεις φίλε μου... ;D Το συγκεκριμένο red BTW λέγεται "Velocity Red"!!! ;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Μου τα ακουμπησαν χοντρα, για να μην συμμετασχω. Αληθεια. Τι εννοείς; Ότι εκτός από μένα τα πήρες και από άλλους;;; :o ;D When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
longshadow Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D
RayDTutto Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δεν τα τρως φυστίκια καλύτερα; Τέλε θα πάρεις; Και μάλιστα ακριβή; (Στα χαρακώματααααα!!!!!! Γρήγοραααα!!!!) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
exarhos Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D Mαιμου ειναι αυτη μη την παρεις!! :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster. (πως λεμε Abibas, χαρτομαντηλα Ελινα Kτλ) Ασε που λεει πως εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!! ;D ;D Oυτε διπλο εχει ουτε λοκ ουτε καν τρεμολο βρε αδερφε!! www.myspace.com/costaexarhos
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Εγώ σκέφτομαι να επενδύσω τα χρήματα που εισέπραξα απο το noizjam αγοράζοντας μια τέλε.. http://www.thomann.de/gr/fender_broadcaster_telecaster.htm (και θα μου μείνουν και λίγα ψιλά..) ;) ;D μαιμου ειναι αυτη μη την παρεις. :D δεν ειναι telecaster αλλα Broadcaster telecaster. Ασε που λεει πως ειναι εχουν γινει μονο 50 κομματια για να βγηκαν μονο τοσες δεν ειναι καλες!! ;D ;D Και περικοπες στους μαγνήτες κάνανε φαντάσου, εντελώς μπαχατελα (bajatele) θα είναι.....
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 τελεcountry 10000 εούρω ? Ωρε δικέεεε σου πήρε αέρα κ η φέντερ με τα κοτόπουλα κ τα σπιρούνια.Που οδεύουμε συνάνθρωποι?Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις