Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Φεύγω σήμερα για να κάνω την μίξη, ελπίζω το βραδάκι να είναι έτοιμα ;) ελπιζω να ακουστω "ανατολιτικος"......Ε.Α.Ε. (Ενωμενα Αραβικα Εμιρατα) ;D ;D ;D Mesa/Boogie & Strato
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 (το φετίχ του φλέα είναι οι πατούσες παιδιά αλλά δεν λέω τπτ άλλο βρείτε μόνοι σας) Εκεινα τα παγωτα της ΕΒΓΑ (νομιζω) σοκολατα , μπανανα ?? ;D ;D σοκολατα φραουλα ;D μπανανα ειχε αυτο A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.
blue Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 3) Elavd - Frunobulax - Joker - Fenderiarhs - Blue - Fleamail Ο ελαβντ με τι προσοντα παιζει στο κλιπ ΜΟΥ? δεν ξερει ουτε τα βασικα! Ο αστοιχειωτος... δλδ ελεος. δεν εχω δικιο? πολυ δικιο. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 μυγόφτυμα, λίγα κ με προσοχή.Οταν αναφέρεται ο γουγλερμαν ειναι σαν να μιλας με το θεο
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 3) Elavd - Frunobulax - Joker - Fenderiarhs - Blue - Fleamail ...είμαστε στο έλεος του παραγωγού...καταραμένη ανάγκη! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
blue Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 οφτοπικ: παιδια εσας ποσα σας δωσανε?εμενα 100€,αλλα ακουσα οτι ορισμενοι πηραν παραπανω... :-\ https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Μου τα ακουμπησαν χοντρα, για να μην συμμετασχω. Αληθεια. Πρώην VARTANIS
trigga Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Μου τάξανε μαυρομάλλικο με μεγαλα...μάτια και...πόδια για να μην παίξω καλά στο γκρούπ μου κ να ανεβούν όλοι οι άλλοι στην εκτιμηση σας. Απο Βουλγαρία αυτό πρέπει να ρχεται με κανα 200-300 ευρά.Αρα πρέπει να είμαι απ τους άλλους.
marathon Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Απο Βουλγαρία αυτό πρέπει να ρχεται με κανα 200-300 ευρά.Αρα πρέπει να είμαι απ τους άλλους. ...κατέβα....100 και πολλά είναι! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
odis13 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2008 Mαμώ τις πανελλήνιες, αυτά δεν είναι να τα χάνεις....next time....
Προτεινόμενες αναρτήσεις