Done Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Υπάρχει καποιο μηχάνημα στο οποίο να έχω ηχογραφημένα περάσματα και κατά τη διάρκεια ενός live με το πάτημα του pad να το παίζει? Αν ναί... πως λέγεται... και τι μνήμη έχει και πως θα γράφω σε κάθε pad το αντίστοιχο triggaki που θα θέλω. Ενα απλό και παλιο yamaha PSR-410 που είχα όταν πρωτο ξεκίνησα είχε 4 pads. Τώρα έχω motif es και virus ti και μου λείπουν..! Υπάρχει κάτι σε εξωτερική συσκευή που να γράφω φρασούλες από τα synth μου και να τα έχω έτοιμα στο live? Tα φώτα σας.. THNX
edessaios Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Λέγονται samplers,αν κατάλαβα σωστά.http://www.thomann.de/gr/samplers.htmlΕδώ μπορείς να δεις τι υπάρχει και σε τι τιμές.Οι μνήμες ποικίλλουν και στα περισσότερα μπορείς να βάλεις επιπρόσθετη μνήμη.Κάνεις ηχογράφηση με rca βύσμα και στη συνέχεια καθορίζεις το pad που θέλεις.
Done Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Οk.. thnx για την βοήθεια... αυτά δεν είναι ότι είναι ακριβά αλλά έχουν κάποιο κόστος γιατί φαντάζομαι έχουν και επιπλέον δυνατότητες από τα να είναι απλά κουμπία με ηχογραφημένες loopes από άλλο synth... μήπως υπάρχει κάτι σε ποιο απλό και οικονομικό? Αλλιώς θα ψαχτω προς τα samplers που προτείνεις. Αυτό με τα 330 ευρώ τησ roland δεν είναι κακό...
ninja Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Αφού φίλε μου έχεις το motif δε χρειάζεσαι κάτι άλλο! Τo es έχει ρυθμικά patterns τα οποία μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο live. Αυτό βρίσκεται δίπλα ακριβλως από το κουμπί song. (εννοείται ότι μπορείς να γράψεις και δικά σου βέβαια) ;)
Done Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Λαθος να χρησιμοποιήσω τον όρο loopa.. δεν θέλω ρυθμικές αλλά μελωδικές φράσεις.. κάτι σαν δικά μου ηχογραφημένα ηχητικά εφφέ τα οποία με το πάτημα ενός κουμπιού να παίζουν... για live χρήση
nikoskor41274 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 laptop και ableton live ειναι η συνταγη για αυτο που λες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση