Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

δεν ειδα αν τους ανεφερε κανεις πιο πριν,με βαση αυτα που ζητας καθως και τα χρημματα που θελεις να διαθεσεις,ριξε ενα<<αυτι>> και στους B-52(pm me αν θελεις να σου πω που θα τους ακουσεις)

ΟΧΙ ΑΛΛΟ TONELAB

• Απαντήσεις 125
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Πάντως Ibaneza αφού ζητάς Hard rock και Heavy 80ies ήχο, ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις την άποψή σου για τους marshall. Ενισχυτές όπως ο JCM 800 αποτελούν ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ του είδους  ;)

Δημοσιευμένο

Ibanezas:

Απο την στιγμή που γράφεις ότι θα χρησιμοποιείς την tonelab, γιατί δεν παιρνεις έναν απο αυτούς τους ενισχυτές που έχει προτείνει κατα καιρούς ο superfunk και που είναι πολύ φτηνότεροι ? δλδ blackheart, harley benton, κλπ

Χωρίς να είμαι ο ιδιαιτερα εμπειρος σε ενισχυτές, μου μοιάζει πολύ καλλίτερη και ευέλικτη λύση.

Δημοσιευμένο

Ibanezas:

Απο την στιγμή που γράφεις ότι θα χρησιμοποιείς την tonelab, γιατί δεν παιρνεις έναν απο αυτούς τους ενισχυτές που έχει προτείνει κατα καιρούς ο superfunk και που είναι πολύ φτηνότεροι ? δλδ blackheart, harley benton, κλπ

Χωρίς να είμαι ο ιδιαιτερα εμπειρος σε ενισχυτές, μου μοιάζει πολύ καλλίτερη και ευέλικτη λύση.

Υπαρχει...σχετικο topic για να δω για αυτες τις "φτηνες" λυσεις???

Δημοσιευμένο
Δημοσιευμένο

[flash=200,200]

Ετσι το'βαλα, μηπως κ σου αρεσει  ;D

ΟΚ δεν θα κατλαβεις κ πολλαααα απο ηχο utube, αλλα οσο να'ναι ενα νοημα θα το πιασεις...  ;)

Jizzzzzzzzzzzzzzzz da pit!

Δημοσιευμένο

Άντε να δω, πόσες σελίδες θα φτάσει αυτό το θέμα, όπου ενώ έχουν δωθεί σαφείς απαντήσεις απο την αρχή, δεν γίνεται τίποτα.........

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...