Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 νιωθω οτι αρχιζω να καταλαβαινω τι γινεται πανω κατω. ευχαριστω ολους , ;D και προκαταβολικα τον αγαπητο fleamail για το κλιπακι. ;) (συνεχιζεται...) Mesa/Boogie & Strato
fleamail Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2008 Oρίστε λοιπόν ένα πολύ πρόχειρο κλιπάκι με string muting αλλά πιστεύω θα πάρεις μια ιδέα περί τίνος πρόκειται http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 ευχαριστω fleamail. "το πιασα"!! :P ;) Mesa/Boogie & Strato
black_sheep Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας , παιζω μπουζουκι και κιθαρα (ακορντα ) και θελω να ρωτησω σχετικα με ενα μπασσο που θελω να παρω στην πρωτη σελιδα η superfank ειπε << ,αν παιζεις μπασο εσυ θα παιζεις οπου ΝΤΟΥΠ τις νοτες ΛΑ,ΝΤΟ & ΦΑ εναλλασοντας τες ανα 4 μετρα...καθαρισες!!... δηλαδη παιζουμε τα ακορντα τις κιθαρας ειτε ειναι μινορε ειτε ματζορε ετσι ξερά ή αναλυουμε το καθε ακορντο παιδια λυστε μου την απορια γιατι θελω να αγορασω ενα μπασσο για λαικα κυριως ζεμπεκιες ;D μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Evilnye Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Η Superfunk εννοεί να παίζεις απλά τη νότα ΛΑ ΦΑ ΝΤΟ ουτε ακόρντο, ουτε αναλύσεις. Έτσι απλά. Ξεκίνα με αυτό και βλέπεις αν θα χωρέσεις κ άλλα :)
nnps Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας , παιζω μπουζουκι και κιθαρα (ακορντα ) και θελω να ρωτησω σχετικα με ενα μπασσο που θελω να παρω στην πρωτη σελιδα η superfank ειπε << ,αν παιζεις μπασο εσυ θα παιζεις οπου ΝΤΟΥΠ τις νοτες ΛΑ,ΝΤΟ & ΦΑ εναλλασοντας τες ανα 4 μετρα...καθαρισες!!... δηλαδη παιζουμε τα ακορντα τις κιθαρας ειτε ειναι μινορε ειτε ματζορε ετσι ξερά ή αναλυουμε το καθε ακορντο παιδια λυστε μου την απορια γιατι θελω να αγορασω ενα μπασσο για λαικα κυριως ζεμπεκιες ;D μωρέ άμα αρχίσεις τις αναλυσεις στα λαϊκά, μήπως είναι too much :) Εγώ θα πρότεινα τονική και πέμπτη όπου κρατάει πολύ το ακόρντο, αλλιώς μόνο τονική. Και μήπως να δοκίμαζες κανα (ηλεκτρ)ακουστικό; Εκτός αν έχεις και ντραμς Πρεσίζιον + ντραμς = παραδεισος πρεσισιον + μπουζούκι - ντραμς = κόλαση ps. ειμαι ο skantzos, το είδα αφού έστειλα, είμαι σε άλλον κομπιούτορα :)
black_sheep Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 ενταξει το bass δε θα χρησιμοποιηθει μονο για λαικα σιγουρα θα ρολαρει και κανενα funk / classic rock γενικα ψαχνω εναν ηχο οπως σε συνθηκες σπιτιου ακομα και ακουστικα , επισεις θα ηθελα κατι ευελικτο και οχι κατι σχετικα βαρυ ειμαι αναμεσα σε κανενα squer και ibanez gsr ισως και με καμια μετατροπη μαγνητες κτλ να ερθω σε καποιο τετοιο ηχο αν ειναι εφικτο. μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
dc Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 γεια χαρα επειδη εχω παιξει στο παρελθον λαικα πιο πολυ χρειαζετε να ξερεις τις κλιμακες ματζορε, μινορε, χιτζαζ ,ουσακ κλπ για τα γεμισματα ...απο αναλυση συγχορδιων συνηθως την 1 νοτα της συγχορδιας και την απο πανω της ,πεμπτη σε αναστροφη...βοηθαει να εχεις βασικες γνωσεις αρμονιας πιο πολυ απο την ροκ και να μαθεις καποια κλισε περασματα οπως γινεται και στα blues...
black_sheep Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστω φιλε κλιμακες γνωριζω στο μπουζουκι οπωτε θα τις βγαλω και στο μπασσο δε ειναι τιποτα , το θεμα με τα δαχτυλα αντι για πενα να δω αν θα με βολεψει ::) μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
black_sheep Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 μπορω να αγγιξω αυτον τον ηχο με καμια 300αρα ? μπα εεε "( μπλουζάκι και άγιος ο θεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση