Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Αφού είπες ότι το βιβλίο αναφέρεται και στα γεγονότα του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου-δηλαδή οι ΗΠΑ δεν είχαν καμία ανάμειξη τότε στα βαλκάνια??γενικά η λέξη "ψυχρός πόλεμος" σου λέει κάτι?? Πραγματικα χωρις να θελω να σε προσβαλω..ΔΙΑΒΑΣΕ λιγο ΙΣΤΟΡΙΑ του Β' Παγκοσμιου Πολέμου γιατι προφανως δεν γνωριζεις και πολλα.. παντως για να απαντησω στην ερωτηση σου ΤΟΤΕ ,1939-1944,ΔΕΝ ειχαν αναμιξη,οσο για τον....ψυχρο πολεμο αυτος αρχισε πολυ αργοτερα ,ουσιαστικα το 47, με την αρνηση του Στάλιν να δεχτει η Αν.Ευρωπη την βοηθεια του σχεδιου Μαρσαλ... ;) αλλωστε ειναι γνωστο σε ολους οτι κατα τη διαρκεια του Β Παγκοσμιου Πολεμου αλλα και μετα δεν πατησε το ποδι του στην περιοχη των Βαλκανιων ουτε ΕΝΑΣ Αμερικανος στρατιωτης ;) εμας μας "απελευθερωσαν" οι Αγγλοι και οι Νεοζηλανδοι και τους βορειους γειτονες μας ο....κοκκινος στρατος (και περασανε ΤΕΛΕΙΑ μετα ;D ;D) τα Βαλκανια ηταν παντα "πυριτιδαποθήκη" ΑΙΩΝΕΣ πριν την αναμειξη των Αμερικανων ,αυτα που "εκαναν" οι Αμερικανοι ειναι απλα ΑΣΤΕΙΑ μπροστα σε αυτα που εκαναν μεταξυ τους,οι μεσα στα συνορα τους οι χωρες της Βαλκανικης απο τον 12ο αιωνα και μετα.....) φιλικα παντα... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
uvm Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 όσο κι αν έφαγα κι εγώ 7 χρόνια για να τελειώσω (σε λίγους μήνες :)) την 5ετή σχολή μου, όσο κι αν δεν είχα την όρεξη να διαβάζω τρελλά, έχω πραγματικά ΚΕΡΔΙΣΕΙ, έχω μάθει υπέροχα πράγματα που πάντα ήθελα να ξέρω, σε έναν τομέα που με ενδιαφέρει πολύ: τη φυσική! Κι ας μην είναι αυτό που θέλω να είναι η βασική μου απασχόληση - σε καμία περίπτωση (αυτό είναι η μουσική, και το ήξερα από χρόνια)! Κι όμως παράλληλα με τη μουσική, μπήκα στη σχολή επειδή πραγματικά ήθελα να μάθω πράγματα για ένα θέμα που με λατρεύω! off topic εντελώς αλλά δοκίμασε να πάρεις και κανένα μάθημα (επιλογής) ηλεκτρακουστικής θεωρίας ;), αφού σου αρέσει τόσο και η φυσική και η μουσική. σκίζει απλά επίσης...4 χρόνια δεν είναι το φυσικό? εγώ τετραετές το θυμάμαι :) https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 +1! Η Αμερική η Χώρα του "πολιτισμού" και της "δημοκρατίας" μου θυμιζεις καποιους γραφικους που ουρλιαζουν για τα αισχη της αποικιοκρατιας στην Αφρικη λες και φταινε οι ...αποικιοκρατες (που εχουν φυγει 40 χρονια τωρα) για το χαλι τους.. SF είπα να μη ξαναγράψω,αλλά με αναγκάζεις :P!Καλά μιλάς σοβαρά τώρα??κρατάς ένα λαό δεκαετίες ολόκληρες υπόδουλο,του πίνεις το αίμα και μετά περιμένεις να είναι σε καλή κατάσταση!βεβαια τον φωνάζεις "αναπτυσσόμενο" για να έχεις τα χέρια σου κοντά του και να ασκείς με "δημοκρατικό" και "φιλανθρωπικό" τρόπο τον έλεγχο! δηλαδη ΣΟΒΑΡΑ εννοεις οτι οι ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ σφαγες και εκατομβες (δεν ξερω αν εχεις γνωση του ΧΑΟΥΣ & του ΤΡΟΜΟΥ που επικρατουν στην Αφρικη) τα κομμενα χερακια των παιδιων στα σχολεια (τελευταιο σπορ των αποκτηνομενων στρατιωτικων ομαδων που μαχονται για την εξουσια σε πολλες αφρικανικες χωρες ειναι να μπαινουν στα δημοτικα σχολεια να δενουν τα χερια των μαθητων πανω στα θρανια και να τα κοβουν με μπαλνταδες...) οφειλονται στους αποικιοκρατες?Ισα ισα οταν κυβερνουσαν τις περιοχες αυτες καπως ελεγχανε το απιστευτο μισος που νοιωθει η μια φυλη για την αλλη & δεν ξεσπαγανε 10 εμφυλιοι πολεμοι την εβδομαδα (οπως τωρα) οι οποιοι εχουν ΦΥΛΕΤΙΚΑ/ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ αιτια & οχι αιτια που πηγαζουν απο την αισχρη οντως αποικιοκρατια . Ξεχασες την Ακτη του Ελεφαντοστου,ξεχασες τη Ρουαντα? http://en.wikipedia.org/wiki/Rwandan_Genocide Μη τα ριχνουμε ολα στους "κακους λευκους" (οι οποιοι ΟΝΤΩΣ ξεσκισαν και καταληστεψαν την Αφρικη) ομως κανενας λαος δεν ειναι ανευθυνος για την κατασταση στην οποια βρισκεται....λαμβανει και αυτος ενεργα μερος (ειτε μενει απαθης) σε αυτα που τον ταλαιπωρουν... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Jasemeister Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Μιας και το θέμα καλά κρατεί θα'θελα να προσθέσω μερικά points: 1. Για το βιβλίο που πρότεινε ο SF Ρε μάγκες, δεν υποτίθεται ότι δεν κρίνουμε ένα βιβλίο απ'το εξώφυλλο; Μεγάλα παιδιά υποτίθεται ότι είμαστε. Περίμενα κάποιος να πει αυτήν την παγκοσμίως γνωστή ρήση, ειδικά μιας και κυριολεκτικά μιλάμε για βιβλίο. Εκτός απ'τον SF, έχει διαβάσει κανένας το βιβλίο αυτό; Πολύ θα ήθελα να το ξέρω. Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν βοηθάει να εκφράζουμε άποψη γι'αυτά που δεν ξέρουμε. 2. Ιστορία Η ιστορία βασίζεται στην αξιολόγηση πηγών γνώσης και στην επαρκή διασταύρωσή τους. Έχετε αναρωτηθεί καθόλου ποιές είναι οι πηγές σας; Έχετε αναρωτηθεί πως τις διασταυρώσατε ή πως η πηγή σας διασταύρωσε τις δικές της; Νομίζω καλό θα ήταν πρώτα να είναι κανείς ειλικρινής με τον εαυτό του και να αναγνωρίσει τι γνωρίζει πραγματικά και τι όχι και μετά να προσπαθήσει να υπερασπιστεί ή να απορρίψει κάποια άποψη. For the record, είναι αφελές να πιστεύει κανείς ότι το έθνος του είναι καλό, χρυσό και άγιο (ειδικά όσο εξετάζουμε και πιο πίσω στο παρελθόν) ενώ κάποιοι άλλοι είναι αλήτες και θέλουν το κακό μας. Στις σχέσεις αυτές δεν χωράνε ούτε φιλίες ούτε έχθρες. Αν έχεις κάτι που θέλω θα προσπαθήσω να στο πάρω, έμμεσα ή άμμεσα και όπως με παίρνει θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Πρόβλημά σου να μην το επιτρέψεις. Είτε είσαι Η.Π.Α., είτε είσαι Ελλάδα, είτε είσαι Ζιμπάμπουε. Be excellent to each other. Party on. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν βοηθάει να εκφράζουμε άποψη γι'αυτά που δεν ξέρουμε. βεβαιως και δεν βοηθαει και φυσικα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!! ;D ;D Παντως μη ξεχνατε τι ελεγε ο Μιτεραν για τον Αντιαμερικανισμο "O αντιαμερικανισμός είναι ο μαρξισμός των ηλιθίων " ;D ελεγε και ειναι κριμα να τον επιβεβαιωνουμε καθημερινα στην Ελλαδα :-[ ...σιγουρα μπορουμε και καλυτερα... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
kilon Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν βοηθάει να εκφράζουμε άποψη γι'αυτά που δεν ξέρουμε. βεβαιως και δεν βοηθαει και φυσικα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!! ;D ;D Παντως μη ξεχνατε τι ελεγε ο Μιτεραν για τον Αντιαμερικανισμο "O αντιαμερικανισμός είναι ο μαρξισμός των ηλιθίων " ;D ελεγε και ειναι κριμα να τον επιβεβαιωνουμε καθημερινα στην Ελλαδα :-[ ...σιγουρα μπορουμε και καλυτερα... ε αμα το έλεγε ο Μιτεράν , δεν πρόκειται να το ξεχάσω. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon
johnnyk Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2008 Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν βοηθάει να εκφράζουμε άποψη γι'αυτά που δεν ξέρουμε. βεβαιως και δεν βοηθαει και φυσικα ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!! ;D ;D Παντως μη ξεχνατε τι ελεγε ο Μιτεραν για τον Αντιαμερικανισμο "O αντιαμερικανισμός είναι ο μαρξισμός των ηλιθίων " ;D ελεγε και ειναι κριμα να τον επιβεβαιωνουμε καθημερινα στην Ελλαδα :-[ ...σιγουρα μπορουμε και καλυτερα... ε αμα το έλεγε ο Μιτεράν , δεν πρόκειται να το ξεχάσω. δε γνωρίζω να το χει πει ο Μιτεράν αυτό, κάπου το χω διαβασει σε ένα τοίχο στα εξάρχεια,μαζί με άλλα ευφυολογήματα :o
neeq Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Εξεταζουν τυποποιημενα μικρομέγαλα ρομποτακια σε politically correct ζητηματα :o Σε 8 λεξεις τα χωρεσες ολα ρε θηριο. Ζητω αδεια χρησης σε μελλοντικες συζητησεις με αναφορα φυσικα στον εμπνευστη. :P
orbital Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 (αν και η κουβεντα ξεφυγε απο το θεμα...) οι πανελληνιες βασικα ειναι μια στανταρ υλη στην οποια γραφεις.. απο'κει και περα εχεις ολο το χρονο να ψαχτεις και να σκεφτεις και να υιοθετησεις ο,τι αποψεις γουσταρεις.. προφανως το ολο θεμα ειναι να γραφουν ολοι πανω στα ιδια πραγματα για να ειναι πιο "δικαιη" και εφικτη η βαθμολογηση. τα πραγματα που γραφεις στην εκθεση δεν ειναι οι αποψεις σου φυσικα, αλλα αυτα που πρεπει να γραψεις. πας για να χτυπησεις βαθμο, οχι για να γραψεις ενα δοκιμιο που θα δημοσιευτει σε εφημεριδα και θα το διαβασει κοσμος και θα ενδιαφερθει για τις αποψεις σου. θα το διαβασουν 2-3 εξεταστες οι οποιοι μεσα σε μιση ωρα πρεπει να διαβασουν αλλα 30 γραπτα σαν το δικο σου :P ας αφησουμε ομως τις υστεριες, ουτε πλυση εγκεφαλου υπαρχει, ουτε απαγορευση.. ειναι καθαρα ΠΡΑΚΤΙΚΟ το θεμα. γι'αυτο και ολα τα θεματα εκθεσης πανελληνιων ειναι τοσο συγκεκριμενα. γενικολογα και αερολογιες μεν, συγκεκριμενα ομως οσον αφορα αυτα που πρεπει να γραψεις. απο κει κ περα ο καθενας διαμορφωνει τις αποψεις του, και το τελευταιο που θα πρεπει να τον ενδιαφερει ειναι τι λεει η υλη των πανελληνιων για τις αποψεις του. οποτε το θεμα ειναι γενικοτερα της παιδειας που ειναι μια τεραστια κουβεντα..
evris Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2008 οι πανελληνιες βασικα ειναι μια στανταρ υλη στην οποια γραφεις.. απο'κει και περα εχεις ολο το χρονο να ψαχτεις και να σκεφτεις και να υιοθετησεις ο,τι αποψεις γουσταρεις.. Nομιζω οτι η εκθεση ειναι η τελικη αποδειξη οτι εχεις πια μαθει να γραφεις ακριβως αυτα που σου λενε, οταν σου λενε, στο χρονο που σου λενε, με τον τροπο που θελουν να τα ακουσουν και κυριοτερα να ξερεις και απο μονος σου τι θελουν να ακουσουν. Η εκθεση ειναι κατι σαν την φετα δηλαδη. Η χυμα κρυβει κινδυνους ...Μονο για τα τυποποιημενα προιοντα κληρωνει... :) Τι να κανουμε, ομως... αναγκαιο κακο αν θελουμε να υπαρχουν καποια καπως αντικειμενικα και γρηγορα εφαρμοσιμα κριτηρια σε μια τοσο μαζικη διαδικασια... My love for you is ticking clock, Berserker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση