Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

τι είναι το shredding παρακαλώ;; για εμάς τους άσχετους..

Ασθένεια των δακτύλων. Κύριο σύμπτωμα: αδυναμία να κρατήσεις την ίδια νότα για πάνω από 1/100 του δευτερολέπτου. Ομάδα υψηλού κινδύνου: οι κιθαρίστες με λατινογενή ονόματα, π.χ. Di Meola, Petrucci, Satriani, Vai, Impelliteri. Θεραπεία: ειδική αγωγή στην οποία ο ασθενής υποχρεώνεται να ακούει Gilmour και Santana 5 ώρες τη μέρα.

• Απαντήσεις 45
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

ούτε σε εμένα αρέσει το shredding, αλλά δε μου φαίνεται να απέχει και πολύ απο shredding, αυτό που παρατίθεται στο βίντεο...

προτιμώ αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=25RvDYU0qEc

δεν ξέρω  αν είναι shredding αλλά έστω και αν πρόκειται για κάποιας μορφής shredding, είναι ακουστικά πιο όμορφο από αυτό που συνη8ίζουμε να  ορίζουμε ως  shred  :P

Mr. Guitar himself! Αλλά και το τραγούδι, το Ochy Chornya, εξαιρετικό!

ψάξε το κομμάτι  ως  les yeux noirs από άλλους τζαζοτσιγγάνους-reinhardt,lagrene,schmitt κλπ κλπ

μα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding  παρά το γρήγορο παίξιμο...

+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδες

Σε πολλές περιπτώσεις είναι γρήγορο και ουσιώδες. Αναλογά την μουσική που μας αρέσει περισσότερο, εκεί θα μας φανεί "ουσιώδες".

ίσως έχεις και δίκιο σε ένα βα8μό,απλά νομίζω πως το shredding  δεν ορίζεται μόνο τεχνικά αλλά και ηχητικά..

Δημοσιευμένο

μα δε νομίζω πως πρόκειται για shredding  παρά το γρήγορο παίξιμο...

+1, σε αυτήν την περίπτωση είναι γρήγορο και ουσιώδες

Σε πολλές περιπτώσεις είναι γρήγορο και ουσιώδες. Αναλογά την μουσική που μας αρέσει περισσότερο, εκεί θα μας φανεί "ουσιώδες".

ίσως έχεις και δίκιο σε ένα βα8μό,απλά νομίζω πως το shredding  δεν ορίζεται μόνο τεχνικά αλλά και ηχητικά..

Το πρώτο βίντεο, δεν απέχει από άποψη ταχύτητας και "ουσίας" απ ότι το τζαμάρισμα που κάνουν και οι G3 ή οι california guitar trio. Nαι μεν διαφορετική μουσική/οι και διαφορετικά ηχοτοπία, αλλά μου φάνηκε το ίδιο ουσιώδες με τα άλλα 2 trio που ανέφερα. Πιο εντυπωσιακό το shredding σε κλασσική-ακουστική απ ότι σε ηλεκτρική? Ναι σίγουρα. Ίσως πιο ουσιώδης και οι ντε λουσια, μακλαβιν(το αλλον δεν τον θυμάμαι) από ένα shred του πετρουτσι? Ναι, ίσως. Παραμένει όμως ίδια η ουσία. Shredding εδώ, shredding και κει.

Σου αρέσει το shredding γενικα? Αν ναι, τότε σίγουρα θα σου αρέσει και το κλιπ(δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικα) και ίσως θα σου αρέσει η "πολυλογία" πάνω σε μια ακουστική/κλασσική/ηλεκτρική σε καθαρά, επειδή ο ήχος είναι πιο ήπιος.

Δεν σου αρέσει γενικα, αλλά το πρωτο κλιπ ήταν ωραίο? Παραπέμπω στην προηγούμενη πρόταση και το πιο εύκολο ηχόχρωμα των ακουστικών οργάνων.

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.

Κill the wise one!

Δημοσιευμένο

τι είναι το shredding παρακαλώ;; για εμάς τους άσχετους..

Satriani, Vai,

Aν θεωρείς αυτούς schreders κάτι δεν πάει καλά... Ειδικά ο Vai. Μπορεί να παίζουν γρήγορα, αλλα παίζουν ουσιώδη πράγματα. Ειδικά με το Joe λίγα τα λόγια σου παρακαλώ.

Δημοσιευμένο

Aν θεωρείς αυτούς schreders κάτι δεν πάει καλά... Ειδικά ο Vai. Μπορεί να παίζουν γρήγορα, αλλα παίζουν ουσιώδη πράγματα. Ειδικά με το Joe λίγα τα λόγια σου παρακαλώ.

Ίντα λες ρε τζιτζι; Δηλ. shredder=αυτός που παίζει ανούσια; Πάντως το Satriani και το Vai όλοι shredders τους λένε.

Δημοσιευμένο

Ίντα λες ρε τζιτζι; Δηλ. shredder=αυτός που παίζει ανούσια; Πάντως το Satriani και το Vai όλοι shredders τους λένε.

Scredder είναι αυτός που παίζει γρήγορα χωρίς να παίζει κάτι ουσιώδες ή μελωδικό. Να ανεβοκατεβαίνει κλίμακεσ δλδ ή αρπέτζια κλπ. Δηλαδή άμα είναι ο Satriani ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο VAI που δεν παίζει καν γρήγορα, απλως είναι εφεδιάρης τότε ο malmsteen/petrucci/michael romeo τί είναι?

Σου ακούγονται Shreddια αυτo?

http://www.youtube.com/watch?v=1CBH9I2ZrpE

ή αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=tEILKwKI4HM

ή αυτό?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.