Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Και ΝΑΙ ...ήμουν κι εγώ στο Club 22 το '87 :D

εμείς είμασταν εκεί το '86   ;D

το Straight Ahead είναι εφάμιλλο των άλλων, εξάλλου και τα άλλα, προσωπικά του είναι... υπήρξε συναυλία που πήρε το μπάσο του μπασίστα για να του το κουρδίσει...

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δημοσιευμένο

εμείς είμασταν εκεί το '86   ;D

Κάτσε γιατί τό 'χασα λίγο. ;D Αν μιλάμε για το διήμερο με support "Villa 21" την πρώτη μέρα και "Τρύπες" τη δεύτερη τότε μιλάμε σίγουρα για 1987.

WIPERS+%2528-87%2529.jpg

... και το δικό μου εισιτήριο:

404332_10150527953349140_799359139_8598177_2115148430_n.jpg

Δημοσιευμένο

Κάτσε γιατί τό 'χασα λίγο. ;D Αν μιλάμε για το διήμερο με support "Villa 21" την πρώτη μέρα και "Τρύπες" τη δεύτερη τότε μιλάμε σίγουρα για 1987.

WIPERS+%2528-87%2529.jpg

... και το δικό μου εισιτήριο:

404332_10150527953349140_799359139_8598177_2115148430_n.jpg

Άνθρωπες είμαστε σφάλαματα κάνουμε ,αν δεν έβλεπα τα εισουτήρια που τα έχω κι εγώ ,δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά  ;D ;D ;D, εδώ δεν θυμόμουν πως λεγώταν το κατέστημα ,γι αυτό έβαλα ''αρχές Βουλιαγμένης''  ;)

No one wants an alien

Δημοσιευμένο

Ωραία τα σουβενίρ... Επίσης, αυτό με την μπότα αρχίζω να το προσέχω. Μπορεί να μην την περνούσαν στη μίξη.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Δημοσιευμένο

Έχεις δίκιο, μου είχε κολλήσει το '86 για κάποιο περίεργο λόγο.

Δημοσιευμένο

Αφού αναστήθηκε το θρεντ, να πω ότι κι εγώ τους θεωρώ ένα από τα σημαντικότερα ροκ γκρουπ όλων των εποχών, και ότι ναι, ήμουν και εγώ το 87 στην Αυτοκίνηση.

Something Wicked This Way Comes

Δημοσιευμένο

Μεγάλη μπάντα. Τεράστια! Και από τις πιο αδικημένες όσον αφορά την ευρύτερη αναγνώριση. Είναι κρίμα όλοι να ξέρουν τους Nirvana, αρκετοί να ξέρουν τους Pixies σαν επιρροή και λίγοι τον κ Greg Sage.

Ήμουν κι εγώ στο live τη 2η μέρα και πιστεύω ότι ήταν ένα από τα καλύτερα live που έχω δει ποτέ. Έχω ακόμη το εισιτήριο και αφίσα. Τότε τα μάζευα.

Και μια σημείωση που όσοι ζουν στην Αθήνα δεν γνωρίζουν. Για κάποιον που ζει ή/και σπουδάζει στην επαρχία, το να έρθει Αθήνα για μια συναυλία ήταν (και φυσικά συνεχίζει να είναι) ένα μεγάλο έξοδο. Όσο και αν θεωρούνταν "κοινωνικό" γεγονός ένα live από τα λίγα που γινόταν τότε, δεν αρκούσε από μόνο του να σε τραβήξει να πας να το δεις. Αν δεν είχες το μικρόβιο και δεν έκανες αιματηρές θυσίες στον προϋπολογισμό, απλά δεν μπορούσες. Και μη ξεγελιέστε: και τα 80's ήταν πολύ σφιχτά οικονομικά!

Αν δεν ξάνω λάθος, όταν είχαν παίξει οι Wipers στην Αθήνα, έπαιξαν κολλητά και σε διάστημα 3-4 εβδομάδων οι Three Johns και ο Nick Cave. Είχα έρθει από επαρχία και στους 3 (αν και το σκυλομετάνιωσα για τους Three Johns) και τον επόμενο μήνα έπεσε πείνα!  ;D

Δημοσιευμένο

Αν δεν ξάνω λάθος, όταν είχαν παίξει οι Wipers στην Αθήνα, έπαιξαν κολλητά και σε διάστημα 3-4 εβδομάδων οι Three Johns και ο Nick Cave. Είχα έρθει από επαρχία και στους 3 (αν και το σκυλομετάνιωσα για τους Three Johns) και τον επόμενο μήνα έπεσε πείνα!  ;D

Επίσης τέλη Ιουνίου ή ίσως τον Ιούλιο έπαιξαν στο Βεάκειο του Πειραιά σε μια απολαυστική βραδυά Fleshtones, Hoodoo Gurus & Dream Syndicate, με τους δικούς μας Jaywalkers να ανοίγουν την ώρα που βαρούσε ακόμη ο ήλιος και να φωνάζουν "έχουμε παίξει και με λιγώτερους!!".

Εκείνη την άνοιξη έγινε το μπαμ στην Ελλάδα, άρχισαν να έρχονται με πρωτοφανή για την εποχή  συχνότητα γνωστά ονόματα της ανεξάρτητης σκηνής.

Δημοσιευμένο

Ινδιάνε οι 3 τζόνιδες παίζει να ήταν όντως μια από τις χειρότερες συναυλίες που έχω δει ποτέ  ;D ;D ;D

Στο Βεάκειο τότε είχα πάει να δω Χουντουγκούρους και τελικά είδα Φλέστόουνς-που τους αγνοούσα και μπόλικο ξύλο στον ανόητο τότε δήμαρχο Πειραία Ανδριανόπουλο και αντιδήμαρχο Παπαμηχαήλ που ήθελαν με τα λευκά κουστούμια τους να το παίξουν σεκιούριτι επί σκηνής ,λες και γινόντουσαν επισόδεια  ;D ;D.

Το φινάλε όλα τα λεφτά ,με όλα τα γκρουπ μαζί στη σκηνή να παίζουν it's allover now

No one wants an alien

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...