WildchildGR Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Κλαρίνο!!!!!Δεν μπορώ να το ακούω καν!!!!!!!!!!! Guybrush Threepwood...mighty pirate!
spy Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα τούμπα! Το thread βρίσκεται στο Guitars, Bass & Amps αν δεν πρόσεξες, οπότε αυτά τα όργανα εννοούμε. ::) ::)
WildchildGR Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Και εγώ δεν θα έπαιρνα με τίποτα τούμπα! Το thread βρίσκεται στο Guitars, Bass & Amps αν δεν πρόσεξες, οπότε αυτά τα όργανα εννοούμε. ::) ::) αααααα...sorry ;D Guybrush Threepwood...mighty pirate!
orbital Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Τελικά πρέπει να είμαι περίπτωση: μου αρέσει και η jag-stang όπως και η mustang! (για jzm-jag δεν το συζητώ, κρίμα που κοστίζουν τόσο πολύ.. :-\ ) η jag-stang είναι τέλεια (οχι σε κόκκινο όμως!) δεν πα να την σχεδίασε και ο καλατράβα, τα σπάει :-[ ειμαι καλά γιατρέ; ???
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Aυτά! Θα'βαζα κι άλλες αλλά μάλλον θα φάω ξύλο... ;D
ax1ss Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 STRATOCASTER! τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε ;) ! Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο! MetalCaster
elavd Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε ;) ! Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο! Και τότε γιατί πήρες μια κιθάρα έτσι: και την έκανες έτσι; www.facebook.com/YourPaintedSmile
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Οποιαδηποτε κιθαρα μοιαζει με...σερβαντα (με τρελλα νερα στα ξυλα και αλλα τετοια δηλ.) ,οποιαδηποτε κιθαρα εχει humbuckers , οποιαδηποτε κιθαρα εχει Floyd Rose και φυσικα οποιαδηποτε κιθαρα εχει ΚΑΙ humbuckers ΚΑΙ Floyd Rose....και μοιαζει με σερβαντα.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
longshadow Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 STRATOCASTER! τις σιχαινομαι..για την πολυ πλαστικουρα που εχουν και δεν εχουν καμια προστυχια--σε αντιθεση με τις τελε ;) ! Γενικα με χαλαει το πλαστκο σαν υλικο! Φαντάζομαι τι θα παθαίνεις κάθε φορά που μπαίνεις σε κιθαρομάγαζο!....θα πρέπει να έχεις πάρει δραμαμίνη πρώτα για να το αντέξεις!....... ;D ;D
KERMITT Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2008 αυτο θα το περνατε? ??? ??? ??? http://www.washburn.com/products/basses/spacebass.aspx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση