cyclon Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2009 (φαίνονται και τα παϊδια) Tα πετας στην σχαρα διπλα απο τα προβεια και εισαι κομπλε ;D ;D ;D
Vintager Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Και οι Les Paul θα ουρλιάζουν στο φεγγαρόφωτο...
marathon Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Μου φαίνεται...ότι θα μείνεις χωρίς κιθάρα εσύ! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δεν θα αγόραζα ποτέ les paul/sg με μονό μαγνήτη. Lp/sg με γκαζωμένους metal μαγνήτες. Υπάρχουν τόσες κιθάρες για metal. Την ibanez του satriani με το χερούλι! Stratocaster με maple. Stratocaster ροζ ή με αυτό το πράσινο ανοικτό της μέντας/ οδοντόκρεμας. Κατα πάσα πιθανότητα κιθάρα με shred ήχο. V κιθάρα. Gothic lp. Σκαφάτη με μονούς. Stratocaster με διπλούς. Stratocaster με floyd rose. Μπάσο με πάνω από 4 χορδές. Ακουστική με ovation. Μόλις περιέγραψες πολλές απ'τις κιθάρες που θα'παιρνα! ;D ;D ;D Παρεμπιπτόντως, η Ibanez με το χερούλι ειναι του Vai.
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Οτιδηποτε Κορεατικο. Εχω αλλεργια. ;) Εκτος κ εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" πλαισια -300ευρω http://cgi.ebay.com/Fender-Special-Edition-Koa-Stratocaster-Korean_W0QQitemZ250442847826QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item3a4f8e9652&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1205%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50 Οτιδηποτε Κινεζικο. Εχω αλλεργια εις το τετραγωνο :) Κ ας πεσουν οι τιμες τους στα -20 ευρω..δεν εχω χωρο για καφασια :) :-* 5 long years
X-minor Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Οτιδηποτε Κορεατικο. Εχω αλλεργια. ;) Εκτος κ εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" πλαισια -300ευρω Οτιδηποτε Κινεζικο. Εχω αλλεργια εις το τετραγωνο :) Εκτος εαν οι τιμες τους πεσουν σε "νορμαλ" επιπεδα -100 ευρω :-* Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;D
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Γιατί τόσο μίσος, στο Βιετνάμ ήσουν? ;D Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα. Αρπαξα κ μια γυναικα :) Οποιος θυμηθει το τραγουδι κερδιζει λουκουμι Συριανο. 5 long years
dmilo Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Στην Cambodia,διακοπες,εκει οπου ντυνονται με μαυρα. Αρπαξα κ μια γυναικα :) Οποιος θυμηθει το τραγουδι κερδιζει λουκουμι Συριανο. Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει. Παρακαλώ το λουκούμι με UPS για να μην πέσει η άχνη. RANDOMIZE USR 0
vagx69 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Κάτι σε Dead Kennedys μου κάνει. Παρακαλώ το λουκούμι με UPS για να μην πέσει η άχνη. Εκτός των άλλων δεν πεφτει και η τάση με UPS :p (Dead Kennedys indeed!!)
dmilo Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2009 :) (Άμα βαριέσαι να δουλέψεις, κάτι τέτοια κάνεις.... τσ τσ τσ) RANDOMIZE USR 0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση