if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Μετά την έμπνευση του φίλου και αδερφού fenderiarh δεν μπορούσα να κάτσω με σταυρωμένα χέρια! 8) Πήρα λοιπόν την πρωτοβουλία και αρχίζω τούτο εδώ το θέμα στο οποίο θα εκθέτουν τα ενδιαφερόμενα μέλη του Noiz, φωτογραφικό υλικό από τον βοηθητικό κιθαριστικό και μπασιστικό εξοπλισμό τους! Δηλαδή ότι άλλο εκτός απ τα ίδια τα όργανα! Από πετάλια rack ενισχυτές και δεν συμμαζεύεται! Μην προσπαθείς ακόμα να καταλάβεις τις φλυαρίες που έγραψα! ξεκίνα upload! ;D
elavd Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 ΟΚ!!! Αρχίζω πρώτος!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile
ax1ss Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 το βραδακι θα φωτογραφησω το gear μου και θα το σηκώσω! MetalCaster
exarhos Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 ' miss young ' και ετσι ;D δυο παλιες ευκαιρες. που θα παει θα ερθει η μηχανη./ ::) www.myspace.com/costaexarhos
Silot Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 LiveTrain 1 - New (καλοκαίρι 08) LiveTrain 2 - Old (χειμώνας 07/08) LiveTrain 3 - Older (2007) Studio (2007/2008) Amp Daddy (2008) ;D Leo got it right the first time
if_it_is Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Να βάλω και τα δικά μου! MI-Audio_Tube Zone Overdrive Zvex_Fuzz Factory MI-Audio_G.I. Fuzz Electro-Harmonix_Stereo Memory Man With Hazarai Ernie-Ball_VP-JR Dunlop_Original Cry Baby GCB95 Ibanez_TU-20 Digital Tuner All The Babies Together!
chord Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Να μαι κι εγω :)Εχουμε και λεμε απο αριστερα προς τα δεξια (πανω): d.l.s. echotap delay d.l.s chorus s.i.b mr.fazadelic fazer r.m.c picture wha-wha barber electronics tone-press compressor '' '' l.t.d overdrive '' '' direct drive '' '' '' barb e.q equalizer τροφοδοσια : 1spot καλωδια : george l πεταλιερα : pedaltrain
chord Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ξεχασα τους ενισχυτας! 8): HERITAGE liberty 45w ROLAND cube30
Lukather Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Ξεκινάμε Amps: Rack : Korg DTR-2 Tuner Ada MP-1 Preamp Rocktron Xpression FX unit Rivera Hammer 120 Stereo Power Amp Line 6 Celestion equipped 4x12 cab Midi Controller Engl Z-12 Fender Super Twin Reverb Marshall Valvestate 15watt Pedals and FX Motherfunkers Rig L to R Top Row Boss PH-2 phaser japan, Boss OD-2 overdrive japan, Behringer tuner, Boss CS-3 compressor, Telegun modded wah Bottom Row Jam Delay Lama, Jam Fuzz Phrase, Telegun MSD distortion, Guyatone WR-3 autowah Implosion Rig L to R Dunlop 535q wah, Digitech Bad Monkey od, Ernie ball junior volume pedal Other Digitech Whammy 4, Korg Toneworks, Digitech rp2000 Dc Brick and toneless cigarette amp και μπαλαλάικα και διάφορα κρουστά από διάφορες χώρες (δεν έβγαλα τα bongos μου όμως.... http://www.myspace.com/implosionprogmetal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση