exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Εδω ποσταρουμε φωτογραφιες οργανων! Οικογενειακο φωτογραφικο album! Πιαστε τις μηχανες και ξεκιναμε. Αντε τι θα δουμε παλι :D www.myspace.com/costaexarhos
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Αν και οι περισσότερες δεν βρίσκονται πλέον στην κατοχή μου, ορίστε: www.facebook.com/YourPaintedSmile
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ηλία η sunburst strat τί είναι ακριβώς?...
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Ηλία η sunburst strat τί είναι ακριβώς?... Συγνώμη δεν ξέρεις την ΠΙΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΗ strat αυτού του Forum? Για την ιστορία, σου λέω ότι οι πιο αναγνωρίσιμες strat στην ιστορία της rock είναι αυτές των: 1) SRV 2) Gallagher 3) Gilmour 4) elavd Μέχρι κι ο Yameth την έχει παρουσιάσει στο NOIZ live.... 8) Πω πωωωωωωωωω....Με απογοητεύεις.... ::) :-\ Ρώτα κάποιον άλλον να σου πει... www.facebook.com/YourPaintedSmile
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Moderator Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :)
exarhos Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) ENA ΕΝΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΓΡΗΓΟΡΑ! www.myspace.com/costaexarhos
longshadow Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Μέχρι κι ο Yameth την έχει παρουσιάσει στο NOIZ live.... 8) Πω πωωωωωωωωω....Με απογοητεύεις.... ::) :-\ Απογοήτευσα το forum!!!!....Παρακαλώ να μηδενιστεί ξανά το κάρμα μου!!...I don't deserve it!!!... :( :-\ @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) AAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @longshadow: επειδή είμαι φιλεύσπλαχνος, δες εδώ: http://www.noiz.gr/index.php?topic=3925.0 Ας ποστάρω και την κυρία που υπήρξε σύντροφός μου για κάποια χρόνια... www.facebook.com/YourPaintedSmile
elavd Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 @ffmakis, εντάξει το έβαλα το σήμα μπορείς να ποστάρεις. :) Εσύ να αφήσεις τον Μάκη ήσυχο και να βγάλεις επιτέλους στη φόρα τις...πομπές σου!!! Άντε να μη σε κάνω βούκινο εγώ!!! :-X :P www.facebook.com/YourPaintedSmile
studio54GR Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 12 Μαΐου 2008 Μερικές Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση