LightStringer Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 ...τι εγινε ρε παιδια??? μαπα το καρπουζι ????? :-X
css03057 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 μια χαρά παίζεις ακριβώς το είδος μουσικής που με συνεπαίρνει!αυτό τον καιρό έχω σκοπό να κοιτάξω και εγώ λίγο dokken όπως και ozzy (αν δεν κάνω λάθος είχα ακούσει και το bark...από σένα.) my name is Brachos C. Evangelos
takis Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 13 Μαΐου 2008 πολυ ωραιος! απο τα αγαπημενα μου κομματια και απο τις μεγαλες μου αδυναμιες ο ..γιωργος lynch! ;D
LightStringer Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 OP Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Καντε ρε παιδια..και κανα αλλο σχολιο...πως θα γινουμε καλυτεροι?? :P
RayDTutto Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2008 Το παίζεις πολύ αποστειρωμένα. Μόνο τις νότες. Ο Lynch έχει κάνει πολύ δουλειά με τα δάχτυλα και τα vibrata και τα σέα και τα μέα του στο κομμάτι. Τεχνικά σωστό. Αλλά θέλει feeling. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2008 Τωρα το ειδα. Μια χαρα ειναι αλλα θα'θελα να δω λιγο κ "εσενα" μεσα στο σολο. Οπως κ να'χει,καλο ειναι. 5 long years
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση